Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος παρουσιάζουν τη νέα σειρά παιδικών βιβλίων, ‘‘Σαμ Σαμ’’ σε διασκευή του Φίλιππου Μανδηλαρά. Μία σειρά βιβλίων για όσα παιδιά νιώθουν κάπως… διαφορετικά από όλα τα άλλα! Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος παρουσιάζουν τη νέα σειρά παιδικών βιβλίων, ‘‘Σαμ Σαμ’’ σε διασκευή του Φίλιππου Μανδηλαρά. Μία σειρά βιβλίων για όσα παιδιά νιώθουν κάπως… διαφορετικά από […]
Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος παρουσιάζουν τη νέα σειρά παιδικών βιβλίων, ‘‘Σαμ Σαμ’’ σε διασκευή του Φίλιππου Μανδηλαρά. Μία σειρά βιβλίων για όσα παιδιά νιώθουν κάπως… διαφορετικά από όλα τα άλλα!
Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος παρουσιάζουν τη νέα σειρά παιδικών βιβλίων, ‘‘Σαμ Σαμ’’ σε διασκευή του Φίλιππου Μανδηλαρά. Μία σειρά βιβλίων για όσα παιδιά νιώθουν κάπως… διαφορετικά από όλα τα άλλα!
Ο Σάμ Σάμ δεν είναι ένα αγόρι όπως όλα τα άλλα. Κι αυτό επειδή έχει υπερφυσικές δυνάμεις. Μπορεί να πετάει όπου θέλει, να ακούει αυτά που κανείς δεν μπορεί ν’ακούσει και να βλέπει ακόμα κι αυτά που δεν φαίνονται.
Γι’αυτόν το λόγο, η ζωή του είναι γεμάτη ριψοκίνδυνες περιπέτειες.
Πώς να το κάνουμε…
Ένας διαγαλαξιακός ήρωας δεν μπορεί να ζεί σαν τον καθένα μας…
Τα βιβλία της σειράς είναι: ‘‘Επιστροφή στον Ζάρη’’, ‘‘Το τέρας που έγινε μπαλόνι’’, ‘‘Το πρόβλημα με τα πάρτι’’, ‘‘Πώς ο βρομύλος έγινε καθαρός’’
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας