Οι Κατοικίες «Μαρήλια» στους πρόποδες του Φαλακρού όρους
Μισή ώρα από τη Δράμα, στο χωριό Βώλακας, στους πρόποδες
του Φαλακρού όρους και σε υψόμετρο 830μ. βρίσκονται οι κατοικίες
"Μαρήλια" οι οποίες παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και λειτουργούν
όλο το χρόνο.
Μισή ώρα από τη Δράμα, στο χωριό Βώλακας, στους πρόποδες του Φαλακρούόρους και σε υψόμετρο 830μ. βρίσκονται οι κατοικίες «Μαρήλια» οι οποίεςπαρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και λειτουργούν όλο το χρόνο.
Διαμονή
Στο σαλόνι της κάθε κατοικίαςυπάρχει τζάκι όπου μπορείτε να δείτετηλεόραση ή DVD,να διαβάσετεή να παίξετε τάβλι και επιτραπέζια, τα οποία διατίθενται.
Τα δωμάτια (6 τετράκλινα, 3 τρίκλινα, και 1 δίκλινο για Α.ΜΕ.Α) διαθέτουναυτόνομη θέρμανση, ζεστό νερό όλο το 24ωρο, άνετο μπαλκόνι και στρώματα και προϊόντα ύπνου Cocomat.
Χειμερινά Σπορ
Για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, σε απόσταση 11 χλμ. βρίσκεται το μαγευτικό χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού. Διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό (3 σαλέ-αναβατήρες κλπ) και εξαιρετικές πίστες κυμαινόμενης δυσκολίας μήκους 24χλμ.
in.gr Αγροτουρισμός
- Άρης: Εκτός και με τον Βόλο ο Γαλανόπουλος
- Κρήτη: Τι λένε οι συλληφθέντες για την εμπρηστική επίθεση με εντολή του Ρώσου πρώην δήμαρχου
- Κατασκοπεία: Όσα αποκάλυψε στη μαραθώνια απολογία του ο σμήναρχος – Στο μικροσκόπιο δύο απόστρατοι αξιωματικοί
- Αντζελίνα Τζολί: «Δεν με ελκύει η ιδέα μιας τέλειας ζωής χωρίς πληγές»
- Εκτός σχολείου η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Χαλανδρίου που έβαζε μαθητές να σκάβουν για να «σβήσουν» απουσίες
- Live: Λεβαδειακός – ΟΦΗ
