O Σύλλογος Απόδημων Καλυβακίων
Ο Σύλλογος Αποδήμων Καλυβιωτών προσπαθεί με διάφορες εκδηλώσεις και έργα να τους κρατά συνεχώς σε επαφή με το χωριό και μεταξύ τους.
Τα Καλυβάκια είναι ένα πολύ μικρό χωριό απέναντι από την Καρύταινα. Ανήκει στο Δήμο Γόρτυνος του Νομού Αρκαδίας. Κατοικείται από14 άτομα, όμωςοι δεσμοί των απόδημων με το χωριό τους είναι πολύ δυνατοίκαι το επισκέπτονται τακτικά.
Κάθε καλοκαίρι, το πρώτο σάββατο μετά το Δεκαπενταύγουστο, γίνεταιη Γιορτή της Προβατίνας.Το όνομα προέρχεται από τηνκύρια ασχολία των κατοίκωνπου είναι αποκλειστικά ηκτηνοτροφία. Στους επισκέπτες προσφέρεται προβατίνα γκιούλμπασιπου παρασκευάζουν με πολύ μεράκι οι κάτοικοι του χωριού από κρέαταπαραγωγής τους. Το γλέντι ξεκινά το και κρατά μέχρι το πρωί. Σας προσκαλούμενα έρθετε και εσεις στη Γιορτή της Προβατίνας και να γλεντήσετε μαζί μας.
in.gr Αγροτουρισμός
- Ο Κόντης και η… παρερμηνεία για τον Παναθηναϊκό
- Τέμπη: «Όσο αναπνέω θα παλεύω για να μπουν φυλακή όσοι φταίνε» – Συγκλονίζει η Άλμα Λάτα που έχασε την κόρη της
- Αμερικανικές βάσεις: Πού βρίσκονται οι σημαντικότερες σε Μέση Ανατολή και Ευρώπη – Πόσες έχει η Ελλάδα και η Κύπρος
- Ιράν: Τι λένε Έλληνες που βρίσκονται σε Άμπου Ντάμπι, Ντόχα και Μπαχρέιν
- Από την Κοιλάδα των Βασιλέων στα μικρόφωνα του BBC: Η αποκάλυψη του Τουταγχαμών έπειτα από 3.300 χρόνια σιωπής
- H εξαιρετική εμφάνιση που έκανε ο Αβδάλας στην ήττα του Βιρτζίνια Τεκ, «διπλός» ο Χιτικούδης



