Ιππασία στο Βουργαρέλι στην Άρτα
Η μονάδα τουριστικής ιππασίας βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 900μ. μέσα σε δάσος με έλατα ενώ οι διαδρομές που θα κάνετε διασχίζουν το δάσος και φθάνουν μέχρι τις κορυφές των Τζουμέρκων.
Η μονάδα τουριστικήςιππασίας βρίσκεται σε υψόμετρο
περίπου 900μ. μέσα σε δάσος με έλατα ενώ οιδιαδρομές που θα κάνετε
διασχίζουντοδάσοςκαι φθάνουν μέχρι τις κορυφές των Τζουμέρκων.
Για τα μικρά παιδιά υπάρχει ελεγχόμενος χώρο στρωμένος με άμμο όπου μπορούν να κάνουν τα πρώτα τους μαθήματα. Η μονάδα απέχει 500μ. από το κέντρο του χωριού.Το Βουργαρέλι είναι κεφαλοχώρι στα ανατολικά Τζουμέρκα και διαθέτει ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ταβέρνες.
Ο επισκέπτης μπορεί να χαρεί το πράσινο,τις φυσικές πηγές σε όλο το χωριό, τις βουτιές στο ποτάμι (όπου υπάρχουν φυσικές παραλίες). Μπορεί να επισκεφθεί το παλιό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου στην άκρη του χωριού,τα παλιά τοξοτά γεφύρια κ.α.
{{{ map }}}
τηλ: 2685022467 6977716076
Ο Σύλλογος Βουργαρελιωτών Αττικής
- Νότια Αφρική: Σύγκρουση μικρού λεωφορείου με φορτηγό – Νεκροί 11 μαθητές
- Βόλος: Συνελήφθη 40χρονος που χτύπησε την 27χρονη σύντροφό του
- Ρωσία: «Ο Τραμπ θα έμενε στην παγκόσμια ιστορία αν οι ΗΠΑ έπαιρναν τη Γροιλανδία» λέει το Κρεμλίνο
- Ρέτσος για τον «τελικό» με τη Λεβερκούζεν: «Η Μπάγερ θα αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο σε ένα θορυβώδες γήπεδο»
- Όταν η Τοπική Αυτοδιοίκηση γίνεται ασπίδα κοινωνικής αλληλεγγύης
- Άλλη μια μάχη με τον βρετανικό Τύπο; Ξανά στα δικαστήρια ο πρίγκιπας Χάρι




