
Σε απολογία και από την Σούπερ Λιγκ ο Ενγκαμπί του Πανθρακικού
Κατόπιν αυτεπάγγελτης παρακολούθησης του βίντεο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη (13:00) τον ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού, Αλέξις Ενγκαμπί, γιατί «...στο 57ο λεπτό του αγώνα χτύπησε με τον αγκώνα του τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας, Σωτήρη Νίνη. Το περιστατικό αυτό διέλαθε της προσοχής του διαιτητή».
105
Κατόπιν αυτεπάγγελτης παρακολούθησης του βίντεο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη (13:00) τον ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού, Αλέξις Ενγκαμπί, γιατί «…στο 57ο λεπτό του αγώνα χτύπησε με τον αγκώνα του τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας, Σωτήρη Νίνη. Το περιστατικό αυτό διέλαθε της προσοχής του διαιτητή» αναφέρει η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής.
Ακόμη, πάντα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, κλήθηκαν σε απολογία οι:
– ΠΑΕ ΑΕΚ, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Ηρακλή.
– ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, καθώς την ευθύνη για την συμπεριφορά των οπαδών φέρει η εγκαλουμένη ΠΑΕ, λόγω μη διάθεσεως εισιτηρίων του αγώνα στην φιλοξενούμενη ομάδα.
– ΠΑΕ Λάρισα, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Ατρόμητο.
– ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα με την Καβάλα.
– ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα με τον Πανθρακικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Γκαμπριέλ Ατάλ θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας από το κόμμα «Αναγέννηση» του Μακρόν
- Με αλληλοκατηγορίες μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων ολοκληρώθηκαν οι φοιτητικές εκλογές
- Χρήστος Ράμμος: Ηχηρή παρέμβαση για το Κράτος Δικαίου – Η «κορυφή του παγόβουνου»
- Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με Ροντινέι (1-0, vid)
- «Έγκλημα» του Ομπρένοβιτς – Ο Σλοβένος ακύρωσε καθαρό γκολ του Ολυμπιακού, μετά από παρέμβαση του VAR (vid)
- Η απορρύθμιση του κοινωνικού κράτους δεν θα ενισχύσει την Ευρώπη, θα την κάνει φτωχότερη



