66

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής επιβλήθηκε σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε το Σάββατο στην Επανομή Θεσσαλονίκης επί της τοπικής Αναγέννησης με 4-0. Αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε με τέρματα των Μιλάνο (53), Παπαζαχαρία (60), Φούφουλα (64), Βουτσιά (71).

«Κάναμε δύο καλές προπονήσεις με τα δύο φιλικά παιχνίδια που δώσαμε (σ.σ.: Παρασκευή και Σάββατο). Ήθελα να δω στην πράξη την κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Να δω ποιοι είναι υποψήφιοι για την ενδεκάδα αλλά και την δεκαοκτάδα, γιατί γίνεται μάχη και για αυτήν. Για ψυχολογικούς λόγους είναι καλή ακόμη και η νίκη με την Επανομή» δήλωσε ο Ολεγκ Προτάσοφ.

Και πρόσθεσε:

«Σε γενικές γραμμές παρατηρώ μία βελτίωση όμως ακόμη δεν είναι όλοι οι παίκτες στο ίδιο επίπεδο. Είναι λογικό όμως. Για παράδειγμα είμαι ευχαριστημένος για το γεγονός πως ο Περπερίδης βγάζει πλέον 90λεπτο».

Ερωτηθείς για τα συστήματα που δοκιμάζει απάντησε:

«Έχω πολλές σκέψεις. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι μήπως χρειαστεί μέσα στο παιχνίδι να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Μπορεί να το φέρουν οι ανάγκες του αγώνα».

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Μαλαμής, Μπακάλης, Χουνουζίδης, Τέλλος, Αποστολίδης, Αποστόλου, Παπατζίκος, Κύρκος, Χριμπάκης, Κανούλας, Κράβαρης. Επαιξαν και οι : Μπαλασάς, Σφυρής, Μπουζίκας, Σακκάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής, Σαρακατσάνος, Παπαζαχαρίας, Κατσικάς, Περπερίδης (46 Βουτσιάς), Φούφουλας, Ηλιάδης, Ντάλα Μπόνα, Κονέ, Μιλάνο, Βέλλιος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ