
Μετά την παραμονή του Ρεκόμπα, ήρθε και η συνεργασία του Πανιωνίου με την Εσπανιόλ
Μία ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία εξεσφάλισε την Τετάρτη ο Κωνσταντίνος Τσακίρης για λογαριασμό του Πανιωνίου. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, η ομάδα της Νέας Σμύρνης και η Εσπανιόλ επισημοποίησαν την «σχέση» που θα έχουν τα επόμενα χρόνια σε επίπεδο συλλόγων.
89
Μία ιδιαίτερα σημαντική συνεργασία εξεσφάλισε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης για λογαριασμό του Πανιωνίου την Τετάρτη (10/6). Σε εκδήλωσε που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία, η ομάδα της Νέας Σμύρνης και η Εσπανιόλ επισημοποίησαν την συνεργασία που θα έχουν τα επόμενα χρόνια σε επίπεδο συλλόγων.
Στην ιβηρική χώρα ταξίδεψαν ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Απέγητος, ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παυλόπουλος και ο προπονητής της ομάδας, Εμίλιο Φερέρα.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τσακίρη, μετά την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας, οι κυανέρυθροι από την συνεργασίας αυτή θα ωφεληθούν σε τρεις κυρίως άξονες:
α) Στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας με την Ισπανική ομάδα.
β) Στη δυνατότητα απόκτησης ικανών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών υπό τη μορφή δανεισμού.
γ) τη ευρύτερη και αμφίδρομη παρακολούθηση ποδοσφαιριστών όλων των ηλικιών από τις συνεργαζόμενες ομάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τουρκία: Πόζαρε με τη σημαία του ψευδοκράτους η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο του ΟΗΕ
- Αϊτή: Καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιών από πολυεθνική δύναμη που θα έπρεπε να τα προστατεύει
- Ουκρανία: Για κλιμάκωση των επιθέσεων και επιδείνωση της ανθρωπιστικής κρίσης, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη



