
Πρόταση στον προπονητή της Σταντάρ Λιέγης έχει κάνει ο Ολυμπιακός
Πρόταση να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό δέχτηκε ο Ουγγρο-ρουμάνος προπονητής της βελγικής Σταντάρ Λιέγης, Λάσλο Μπόλονι, αναφέρει σε δημοσίευμά της την Παρασκευή η φλαμανδική εφημερίδα «Ντε Σταντάρ» με τίτλο «Ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Λ.Μπολόνι 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να υπογράψει ετήσιο συμβόλαιο».
105
Πρόταση να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό δέχτηκε ο Ουγγρο-ρουμάνος προπονητής της βελγικής Σταντάρ Λιέγης, Λάσλο Μπόλονι, αναφέρει σε δημοσίευμά τηςτην Παρασκευή ηεφημερίδα «Ντε Σταντάρ» με τίτλο «Ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Λ.Μπολόνι 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να υπογράψει ετήσιο συμβόλαιο».
Όπως σημειώνεται, ο Μπολόνι σκεφτόταν να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Σταντάρ Λιέγης, όταν ήλθε η αιφνιδιαστική πρόταση του Ολυμπιακού, ο οποίος του προσέφερε τριπλάσιο ποσό σε σχέση με την βελγική ομάδα.
Ετσιο Ουγγρορουμάνος έχει πλέον αποκτήσει -κατά την εφημερίδα- ένα ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο προκειμένου να αποσπάσει ευνοϊκότερους όρους στο νέο συμβόλαιό του με την Σταντάρ.
Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο Ουγγρορουμάνος προπονητής δεν έχει ακόμα δώσει απάντηση στον Ολυμπιακό.
Ωστόσο, σημειώνεται ότι, σε περίπτωση που η Σταντάρ δεν εξασφαλίσει την απευθείας είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η πρόταση του Ολυμπιακού θα γίνει «πιο δελεαστική».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Από πολυτελή ακίνητα και ΙΧ μέχρι τάνκερ – Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων στο κύκλωμα με τα λαθραία τσιγάρα
- Δήμος Παλαιού Φαλήρου: «Κατεδάφιση αυθαίρετων κτισμάτων στο Ρέμα της Πικροδάφνης»
- ΠΑΕ ΟΦΗ: «Η άρνηση ορισμού ξένου διαιτητή στο VAR αποτελεί ένδειξη εχθρικής αντιμετώπισης προς την ομάδα και την Κρήτη»
- Δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν ότι το Ισραήλ επεκτείνει τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις στη Γάζα
- Μήνυμα από τη Gen Z: Δεν ψάχνουν όλοι το νόημα της ζωής στη δουλειά, κάποιοι απλώς παλεύουν να επιβιώσουν
- Μπορεί μια νέα βιογραφική ταινία να ξεπλύνει τον Μάικλ Τζάκσον;




