89

Ενα από τα μεταγραφικά πρόσωπα των ημερών, ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Μίχαελ Γκσπούρνινγκ, μίλησε σε αυστριακούς δημοσιογράφους για τα σενάρια μεταγραφής του που έχουν ακουστεί, επιβεβαιώνοντας πως επισήμως έχει συζητήσει μόνο με τη Γαλατάσαραϊ.

«Ο Καρλ Χάιντς Φέλντκαμπ, ο τεχνικός διευθυντής της Γαλατασαράι, ήρθε και με είδε σε ένα ματς. Κατόπιν, φάγαμε μαζί με τη γυναίκα του, τη φίλη μου και τον μάνατζερ της Ξάνθης, Χάνες Μπόγκαρτζ. Ηταν πολύ ευχάριστα. Συζητήσαμε για αρκετή ώρα και γενικά τον έχω σε εκτίμηση. Θα δούμε πως θα πάει. Ενδιαφέρον υπάρχει, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα για να μιλήσουμε για συμβόλαιο» ανέφερε ο 28άχρονος τερματοφύλακας.

Στη συνέχεια όταν επισήμαναν στον Γκσπούρνιγκ πως ενδιαφέρονται για αυτόν και οι Χετάφε, Τβέντε, Ολυμπιακός και Ανόβερο, τόνισε: «Επισήμως, έχω μιλήσει μόνο με τη Γαλατασαράι. Από αυτά που γράφονται στον Τύπο, ποτέ δεν ξέρεις τι ισχύει».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr