
Νίκη της Ομόνοια με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνου, σε τροχιά τίτλου ο ΑΠΟΕΛ
Με πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, η Ομόνοια νίκησε 2-1 την Δόξα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 3-1 της Αλκής και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου, ενώ η ΑΕΠ νίκησε 3-1 τον Εθνικό και έβαλε... πλώρη για την πρώτη οκτάδα της βαθμολογικής κατάταξης.
89
Η Ομόνοια νίκησε 2-1 την Δόξα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.Ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 3-1 της Αλκής και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου, ενώ η ΑΕΠ νίκησε 3-1 τον Εθνικό και έβαλε… πλώρη για την πρώτη οκτάδα της βαθμολογικής κατάταξης.
Δόξα – Ομόνοια 1-2
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, όμως η Ομόνοια δεν εντυπωσίασε με την εικόνα που παρουσίασε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Το σκορ άνοιξε ο Ζλόγκαρ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλωνεύτη στο 66. Ο Μιχάλης Κωνσταντίνου στο 80 έβγαλε μόνο του τον Πάντιτς με εξαιρετικό τακουνάκι και ο τελευταίος με πλασέ έγραψετο 2-0.
Οι γηπεδούχοι πάλεψαν για κάτι καλύτερο στο παιχνίδι, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 87 με τον Σερτζιάο, μετά το λάθος στην αμυντική γραμμή της Ομόνοιας. Η Δόξα αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 62, εξ αιτίας της αποβολής του Κωστή.
ΑΠΟΕΛ – Αλκή 3-1
ΟΑΠΟΕΛ συνέχισε με νίκες την πορεία του στο κυπριακό πρωτάθλημα και επικράτησε 3-1 της Αλκής μέσα στην έδρα του, όπου και παραμένει αήττητο. Ο Ονουάτσι έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 29 με με κοντινό πλασέ και έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του.
Ο Ζεβλάκοφ έγραψε το 2-0 στο 77, ωστόσο η Αλκή μπήκε προσωρινά στο παιχνίδι με εύστοχο πλασέ του Σάτζντακ, όμως στο 88 ο Σατσιάς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Εθνικός – ΑΕΠ 1-3
Η ΑΕΠ πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Αλκής με 3-1 και πλέον έχει στόχο την είσοδο στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ ορεξάτοι και πήραν από νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στο παιχνίδι, με κεφαλιά του Κεϊτά στο 3, ενώ ο Ράμος στο 9 έγραψε το 2-0 για την ομάδα του.
Ο Εθνικός συνήλθε γρήγορα από την ψυχρολουσία και μείωσε στο 14 με τον Εντουάρντο Πιντσέλι, ωστόσο ο Κυριάκος Χαϊλής σκόραρε ξανά στο 72, λίγα λεπτά αφού μπήκε αλλαγή και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- LIVE: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ
- Κεφαλονιά: «Θύμα κυκλώματος μαστροπείας η Μυρτώ», λέει ο πατέρας της – Στο κάδρο των ερευνών νέα πρόσωπα
- Βερόνα-Μίλαν 0-1: Οι ροσονέρι προσπέρασαν τη Νάπολι και είναι 2οι – Αγκαλιά με θέση για το Champions League
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Μπέρνλι 4-1: Σπουδαία νίκη για τους «ρεντς» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκιμπς-Γουάιτ
- Έβερτον – Λίβερπουλ 1-2: «Διπλό» με buzzer beater του Φαν Ντάικ
- Σίσσυ Χρηστίδου: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανήκει στην κατηγορία του άστρου


