89

Στο παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα (0-0) ήταν η τελευταία φορά που έκατσε στον πάγκο της Καβάλας ο Νίκος Αναστόπουλος, καθώς μετά την συνάντηση που είχε την Δευτέρα με τον πρόεδρο της ομάδας, Μάκη Ψωμιάδη, αποφασίστηκε να λύσουν την συνεργασία τους.

Ούτε δύο μήνες δεν συμπλήρωσε στην τεχνική ηγεσία της Καβάλας ο Αναστόπουλος, ο οποίος διαδέχτηκε τον Μάουρερ στις 2 Δεκεμβρίου, πληρώνοντας με τον τρόπο αυτό τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Οι δύο ήττες από Ιωνικό και Ατρόμητο χτύπησαν… καμπανάκι, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα της Κέρκυρας ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Στην Καβάλα πάντως, ήδη ψάχνουν τον αντικαταστάτη, που θα είναι ο τρίτος προπονητής που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας την φετινή σεζόν.
 

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr