
Προβληματισμός για τις ενοχλήσεις Στολτίδη στον Ολυμπιακό
Ακόμη ένα πρόβλημα προστέθηκε στους «πονοκε-φάλους» του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με τον Ιεροκλή Στολτίδη. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης με ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και ακολούθως έκανε θεραπεία.
26
Ακόμη ένα πρόβλημα προστέθηκε στους «πονοκεφάλους» του Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, με τον Ιεροκλή Στολτίδη. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης με ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο και ακολούθως έκανε θεραπεία.
Ο «Ιέρο» θα επανεξεταστεί αύριο από το ιατικό επιτελείο των πρωταθλητών, οπότε ο Ισπανός τεχνικός θα γνωρίζει αν θα τον έχει στη διάθεσή του για τη «μάχη» του Παγκρητίου.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Τζόρτζεβιτς, Ντομί και Λεονάρντο, οι οποίοι έχουν τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και γίνεται προσπάθεια να προλάβουν το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας με την ΑΕΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα
- LIVE: Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν
- Στο «κόκκινο» 164 ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης – Το καμπανάκι της Τράπεζας της Ελλάδος
- Ιτούδης για την Χάποελ Τελ Αβίβ: «Ένα πρότζεκτ που συνεχώς εξελίσσεται – Γεμάτη προκλήσεις η σεζόν»
- «Παλλακίδα του καπιταλισμού» – Πώς οι New York Times έριξαν τη Λόρεν Σάντσεζ Μπέζος στη φωτιά
- Η Ισπανία χορηγεί νόμιμο καθεστώς σε μισό εκατομμύριο μετανάστες – Τι προβλέπει το διάταγμα





