
Χωρίς τον Ριβάλντο στη ρεβάνς με την Ομόνοια
Χωρίς τον Ριβάλντο πραγμα-τοποιήθηκε την Τρίτη η τελευταία επί ελληνικού εδάφους προπόνηση της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες εν όψει του αγώνα ρεβάνς με την Ομόνοια (Πέμπτη, 20:00) και πλέον ο Γιώργος Δώνης καταστρώνει πλέον τα πλάνα του χωρίς αυτόν.
- Και στο βάθος.... Τζιμπούρ;
89
Χωρίς τον Ριβάλντο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η τελευταία επί ελληνικού εδάφους προπόνηση της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες εν όψει του αγώνα ρεβάνς με την Ομόνοια (Πέμπτη, 20:00).
O Βραζιλιάνος άσος δεν έδωσε το «παρών» στο προπονητικό κέντρο και πλέον ο Γιώργος Δώνης καταστρώνει πλέον τα πλάνα του χωρίς αυτόν.
Οσον αφορά στο θέμα της μεταγραφής του στην ομάδα του Ουζμπεκιστάν, την Κουρουφτσί, δεν υπήρχε μέχρι στιγμής κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Η ΑΕΚ δεν φαίνεται πάντως διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Ριβάλντο χωρίς να λάβει κάποια χρηματική αποζημίωση.
Σε ό,τι αφορά στην «κιτρινόμαυρη» προπόνηση, ο Περπαρίμ Χετεμάι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και ο Γκουστάβο Μαντούκα συνέχισε πρόγραμμα στο γυμναστήριο.
Οι είκοσι δύο ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Δώνης για τον αγώνα με την Ομόνοια είναι οι εξής: Σαχα, Μάχο, Χουανφράν, Ράμος, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Κυργιάκος, Γκέντσογλου, Αλεξόπουλος, Λαγός, Πλιάτσικας, Ταχτσίδης, Μπερνς, Κουτρομάνος, Ρίκκα, Μπασινάς, Καφές, Ζορμπάς, Παυλής, Εντίνιο, Σκόκο, Μπλάνκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Βιολάντα»: Εκτεταμένη διαρροή προπανίου διαπιστώνει η έκθεση του Γενικού Χημείου του Κράτους
- Νησιά Φερόε – Ελλάδα 2-3: «Διπλό», 3Χ3 και άνοδος για την Εθνική Γυναικών (vid)
- WSJ: To μεταπολεμικό σχέδιο της Ευρώπης για την ελεύθερη ναυσιπλοΐα στο Ορμούζ χωρίς τις ΗΠΑ
- Αεροπορικές: Το σοκ με τα καύσιμα αεροσκαφών λόγω Ιράν επιδεινώνει την κρίση στον κλάδο
- Greek Tourism Faces Uncertainty Amid Geopolitical Tensions
- Παναθηναϊκός: «Μέσα» Ρογκαβόπουλος και Τολιόπουλος ενόψει Έφες



