
Την απάντηση του Μπασινά αναμένει ο Ολυμπιακός
Σε προχωρημένες επαφές με τον Αγγελο Μπασινά βρίσκεται ο Ολυμπιακός, προκειμένου ο 32άχρονος διεθνής μέσος να ντυθεί στα ερυθρόλευκα! Οι πρωταθλητές έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Μπασινά και εξελίξεις αναμένονται άμεσα! Παράλληλα, έχουν αποσπάσει το προφορικό «ναι» του Βραζιλιάνου Ντιόγκο, ενώ βολιδοσκοπεί τον Ισπανό Σέρχιο Γκαρσία. Η «μαύρη λίστα» του Βαρβέρδε.
- Αισιόδοξος ο Πατσατζόγλου
89
Σε προχωρημένες επαφές με τον Αγγελο Μπασινά βρίσκεται ο Ολυμπιακός, προκειμένου ο 32άχρονος διεθνής μέσος να ντυθεί στα ερυθρόλευκα! Οι πρωταθλητές, υπό άκρα μυστικότητα, έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Μπασινά και εξελίξεις αναμένονται άμεσα!
Ο διεθνής μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Μαγιόρκα το φετινό καλοκαίρι και ο Βαλβέρδε έχει εξαιρετική άποψη για αυτόν, καθώς τον γνωρίζει από τη θητεία του στην Primera Division.
Η «μαύρη λίστα» του Βαλβέρδε
Τη «μαύρη λίστα» του παρέδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Χρυσικόπουλο, στη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα (28/7) το μεσημέρι στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας.
Οι δύο άντρες συζήτησαν αφενός για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού, αφετέρου ο 44άχρονος τεχνικός έκανε γνωστό ποιους από τους ποδοσφαιριστές του έμψυχου δυναμικού της ομάδας δεν υπολογίζει.
Οπως είχε δηλώσει και ο Βαλβέρδε, όταν η αποστολή επέστρεψε από το Ερμελο την Κυριακή, η λεγόμενη «μαύρη λίστα» δεν επρόκειτο να δοθεί στη δημοσιότητα, προτού ενημερωθούν πρώτα οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται. Αυτό που είναι γνωστό, επίσης από τον ισπανό, είναι πως επιθυμεί να δουλέψει με 24-25 παίκτες, πράγμα που σημαίνει πως τουλάχιστον 4-5 παίκτες θα αποχωρήσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα – Πού υπάρχουν προβλήματα
- Scorpions: Η βραδιά που ερμήνευσαν Μαρινέλλα σε συναυλία τους στην Αθήνα
- Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν 20 κιλά κάνναβης και ένα κιλό κοκαΐνης – Μία σύλληψη
- Δούκας για ήττα Όρμπαν: Κανένα καθεστώς που εργαλειοποιεί το κράτος δικαίου δεν είναι αήττητο
- Αφθώδης πυρετός: «Θυσιάζουν τη Λέσβο για να σωθεί η υπόλοιπη Ελλάδα»
- «Ούτε πόλεμος, ούτε ειρήνη»: Η ζωή στη Γάζα έξι μήνες μετά την «εκεχειρία»






