
Πρόβλημα στην καρδιά ο Τιράμ, ακυρώνεται η μεταγραφή στην Παρί Σ.Ζ.
Ο Λιλιάν Τιράμ ανακοίνωσε, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή (27/6), ότι πάσχει από μια «καρδιακή δυσπλασία», που εντοπίστηκε στη διάρκεια των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε από τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν και η οποία εμποδίζει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας. Από την ίδια πάθηση πέθανε ο αδελφός του.
102
Ο Λιλιάν Τιράμ ανακοίνωσε, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή (27/6), ότι πάσχει από μια «καρδιακή δυσπλασία», που εντοπίστηκε στη διάρκεια των εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε από τους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν και η οποία εμποδίζει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας.
«Εάν δίνω αυτή τη συνέντευξη Τύπου, αυτό δεν γίνεται, δυστυχώς, για να ανακοινώσω τη μεταγραφή μου στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά για να σας πω ότι οι γιατροί εντόπισαν μια καρδιακή δυσπλασία» τόνισε χαρακτηριστικά ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος είναι ρέκορντμαν συμμετοχών (142) στην εθνική Γαλλίας, και συμπλήρωσε:
«Φαίνεται ότι είναι η ίδια πάθηση που είχε ο αδελφός μου πριν από μερικά χρόνια και η οποία του κόστισε τη ζωή σε ένα γήπεδο μπάσκετ».
Καταλήγοντας, ο πρώην παίκτης των Μονακό, Πάρμα, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα δήλωσε ότι θα περιμένει αυτά τα αποτελέσματα, προκειμένου να δει εάν θα βάλει τέλος στη σπουδαία καριέρα του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Από το American Pie στην Αφρική και το OnlyFans: Η ζωή της Σάνον Ελίζαμπεθ δεν είναι συνηθισμένη
- Τα μετρητά επιστρέφουν και υπάρχει λόγος για αυτό – Το φυσικό χρήμα μπορεί να είναι απαραίτητο
- Δισεκατομμυριούχοι στις ΗΠΑ φτιάχνουν σχολεία… μόνο για τα παιδιά τους
- Ποιες ενέργειές μας περνάνε στον σκύλο το μήνυμα ότι το εξωτερικό περιβάλλον είναι γενικευμένος κίνδυνος
- Κεφαλονιά: Εμπλοκή και άλλων ατόμων στον θάνατο της 19χρονης εξετάζουν οι Αρχές – Προφυλακιστέοι οι τρεις κατηγορούμενοι
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση





