
Η μεγάλη ευκαιρία του Ηρακλή στη Μίκρα στον 2ο τελικό
Εχοντας «σπάσει» την έδρα του Παναθηναϊκού, ο Ηρακλής έχει τη μεγάλη ευκαιρία να φτάσει μία ανάσα από τον τίτλο του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανδρών. Ο «γηραιός» υποδέχεται τους «πράσινους» στη Μίκρα τη Μ.Τετάρτη με τον Κονσταντίνοφ στη σύνθεσή του, ενώ και οι φιλοξενούμενοι έχουν ετοιμοπόλεμο τον Μαρσέλο.
26
Τα πλέι οφ της Α1 εθνικής κατηγορίας των ανδρών θα συνεχιστούν την Μ.Τετάρτη με τη διεξαγωγή των δεύτερων αγώνων της γ φάσης.
Στη σειρά των τελικών, ο Ηρακλής θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Μίκρας τον Παναθηναϊκό, στοχεύοντας να δώσει συνέχεια στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη του επί των «πρασίνων» το περασμένο Σάββατο, στο κλειστό της Γλυφάδας.
Αν ο «γηραιός» τα καταφέρει, θα κάνει το 2-0 και θα βρεθεί πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο αγώνας είναι χωρίς αύριο ακριβώς για τον λόγο που αναφέρθηκε προηγουμένως. Η αθηναϊκή ομάδα, πάντως, έχει νικήσει φέτος τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, οπότε ο αγώνας αναμένεται εξαιρετικά αμφίρροπος.
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, για τις θέσεις 3-4 η Λαμία θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό, ενώ για τις θέσεις 5-6 η Κηφισιά θα παίξει στο «Ζηρίνειο» με την ΕΑ Πατρών, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται 1-0 στις νίκες.
Το πρόγραμμα:
Θέσεις 1-4
Γήπ. Μίκρας 19:00 Ηρακλής-Παναθηναϊκός (Βαρθαλίτης, Λέκκας-ΣΠΟΡ+)
Θέσεις 3-4
Γήπ. Λαμίας 21:00 Λαμία-Ολυμπιακός (Ράπτης, Ρουσάκης, ΣΤΑΡ Κ.Ε.)
Θέσεις 5-6
Γηπ. Ζηρίνειο 20:30 ΑΟ Κηφισιάς-ΕΑ Πατρών (Καραμπέτσος, Τριανταφύλλου)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διαψεύδουν τα ΗΑΕ ότι ο Νετανιάχου επισκέφθηκε τη χώρα, μεσούντος του πολέμου κατά του Ιράν
- Περού: Ο υποψήφιος της ριζοσπαστικής αριστεράς Σάντσες περνάει στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Παράνομη προμήθεια με δικαστική βούλα
- Ευρωκοινοβούλιο: Από τις υποκλοπές στα Τέμπη: «Αυταρχισμός, συγκάλυψη και θεσμική εκτροπή»
- Euroleague: Οι ώρες που θα γίνουν οι ημιτελικοί του Final Four – Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός
- Αλαβές – Μπαρτσελόνα 1-0: Τρίποντο «χρυσάφι» στη μάχη για την παραμονή

