
Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Τζιμπούρ μετά την εξάρθρωση ωμοπλάτης
Οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων του Πανιωνίου αναφορικά με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Ραφίκ Τζιμπούρ δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Ο Γαλλοαλγερινός φορ υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στον αγώνα με τον ΟΦΗ και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι εβδομάδες. Εκτός πλάνων του Έβαλντ Λίνεν για τον «τελικό» της Κυριακής με τον Ατρόμητο είναι και ο Μπερτέ.
89
Οι χειρότεροι φόβοι των ανθρώπων του Πανιωνίου αναφορικά με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Ραφίκ Τζιμπούρ δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν. Ο Γαλλοαλγερινός φορ υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στον αγώνα με τον ΟΦΗ και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι εβδομάδες.
Φυσικά, αυτό σημαίνει πως ο πρώτος σκόρερ των «κυανέρυθρων» θα απουσιάσει από το ματς της χρονιάς την Κυριακή με τον Ατρόμητο, αλλά και από τους αγώνες των πλέι οφ, εφόσον βέβαια τελικά ο Πανιώνιος πάρει την 5η θέση.
Εκτός πλάνων του Έβαλντ Λίνεν για τον «τελικό» της Κυριακής είναι και ο Μπερτέ, ο οποίος δεν θα έχει προλάβει να αποθεραπευτεί, αλλά και ο Ντιαβαρά, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον ΟΦΗ.
Αντίθετα, ο Γερμανός τεχνικός θα έχει στη διάθεση του πάλι τον Μάριο Νικολάου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον ΟΦΗ και επιστρέφει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Έφυγε με το διπλό και κουνάει… σεντόνι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.04.2026]
- Ρόμα-Αταλάντα 1-1: Εχασαν μεγάλη ευκαιρία οι γηπεδούχοι – Ο Τσιμίκας μπήκε στο 77’
- Οι καθυστερήσεις στα data centers μπλοκάρουν την επέκταση της AI
- Η Σαρλίζ Θερόν σχολιάζει τη δήλωση του Τιμοτέ Σαλαμέ για την όπερα
- Κατασχέθηκαν έπειτα από καταδίωξη 1,6 τόνοι κοκαΐνης ανοιχτά της Δομινικανής Δημοκρατίας


