
Αγωνία στην κορυφή για τις προθέσεις της Καλαμαριάς σχετικά με το CAS
Μετά το τελευταίο λάκτισμα στο «Καυτανζόγλειο», οπαδοί του Ηρακλή εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές τους. Οι αντίστοιχοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς είχαν αποχωρήσει πολύ νωρίτερα, φανερά απογοητευμένοι αφού οι «Πόντιοι» υποβιβάστηκαν οριστικά στη Β Εθνική. Το ερώτημα πλέον είναι εάν η Καλαμαριά θα υποστηρίξει ή εάν θα αποσύρει την καταγγελία της στο CAS για τη γνωστή υπόθεση Βάλνερ...
89
Μετά το τελευταίο λάκτισμα στο «Καυτανζόγλειο», οπαδοί του Ηρακλή εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές τους. Οι αντίστοιχοι του Απόλλωνα Καλαμαριάς είχαν αποχωρήσει πολύ νωρίτερα, φανερά απογοητευμένοι αφού οι «Πόντιοι» υποβιβάστηκαν οριστικά στη Β Εθνική. Τοερώτημα πλέον είναι εάν η Καλαμαριά θα υποστηρίξει ή εάν θα αποσύρει την καταγγελία της στο CAS για τη γνωστή υπόθεση Βάλνερ, καθώς δεν έχει πλέον να κερδίσει κάτι με ενδεχόμενη επιστροφή των τεσσάρων βαθμών που της είχαν αφαιρεθεί. Η απόφαση των Θεσσαλονικέων «καίει» πλέον τις ομάδες που μάχονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Μάκης Κατσαβάκης φανερά απογοητευμένος, μετά το παιχνίδι, υποστήριξε ότι «είναι λυπηρό αυτό που συνέβη. Προσπάθησαν να ρίξουν τον Απόλλωνα και τα κατάφεραν. Εκεί που είχαμε ισοφαρίσει και ετοιμαζόμασταν για την μεγάλη ανατροπή, ο επόπτης άφησε μια φάση και δεχθήκαμε το 3-2. Από εκείνο το σημείο και μετά, η ομάδα μου κατέρρευσε, αφού τα παιδιά δεν είχαν τις δυνάμεις να συνεχίσουν και κυρίως δεν ήταν στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση».
Ο έμπειρος τεχνικός ρωτήθηκε για την επόμενη σεζόν: «Εγώ θέλω να μείνω, αλλά αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι μετέωρη στην ομάδα. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει, αν δηλαδή θα αλλάξει χέρια η ΠΑΕ».
Σε ερώτηση σχετική με τις αιτίες, δεν αναφέρθηκε μόνο στην υπόθεση του Βάλνερ:
«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο αγκάθι, αλλά δεν κόστισε μόνο αυτή η υπόθεση, αλλά πολλά πράγματα».
Ο Ανχελ Πεντράθα φανερά δικαιωμένος από την δουλειά του, υποστήριξε ότι ουδέποτε φοβήθηκε για τον Ηρακλή:
«Ακόμη και στις χειρότερες στιγμές που περάσαμε με τις διαδοχικές ήττες, διατηρούσαμε μια απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Ουδέποτε πίστεψα ότι κινδυνεύαμε. Κι όταν κερδίσαμε τον ΟΦΗ ξέραμε ότι τα είχαμε καταφέρει. Συν τοις άλλοις, πήραμε βαθμούς από παιχνίδια που κανείς δεν περίμενε και αναφέρομαι στους αγώνες με Παναθηναϊκό και Αρη. Προσωπικά λοιπόν, δεν δούλεψα υπό καταστάσεις πίεσης όπως και τα πρόσωπα του περιβάλλοντός μου».
Αναφερόμενος στο παιχνίδι σημείωσε ότι «έγινε ένα παιχνίδι έτσι όπως το θέλαμε. Ήταν επιθετικό με πολλές φάσεις. Ο Απόλλων πάλεψε μέχρι τέλους και πραγματικά θέλω να του δηλώσω τη συμπαράστασή μου. Είναι κρίμα το ότι βρεθήκαμε και οι δύο σε μια τέτοια θέση σήμερα, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο σε ότι συνέβη με τον Απόλλωνα, έπαιξε η υπόθεση του Βάλνερ γιατί η ομάδα λειτουργούσε μ ένα μειονέκτημα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Λαζόπουλος για υποκλοπές: Αν υπήρχε γιατρός να εξετάζει πολιτικές ασθένειες, θα έλεγε ότι η Δημοκρατία έχει πάψει να λειτουργεί
- Στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου τα νέα στοιχεία που κατέθεσε ο Χρ. Σπίρτζης – Η ανάρτηση με νόημα του Ζαχαρία Κεσσέ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο Ροντινέι είναι πλέον εξτρέμ – Θα έπρεπε να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ»
- «Ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού;» – Υπάρχει σωστή απάντηση;
- Λαζόπουλος για τις 17χρονες που έπεσαν από ταράτσα: «Οι γέροι άνθρωποι να το βουλώσουμε και να δούμε τι σκέφτονται οι νέοι»
- Νίκολιτς: «Αφελές το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή»



