
Μιλάνο ο επόμενος σταθμός του Ροναλντίνιο;
Μίλαν και Ίντερ είναι δύο από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ροναλντίνιο. Ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, βεβαιώνει ότι η Μίλαν θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ρόνι.
26
Μίλαν και Ίντερ είναι δύο από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ροναλντίνιο, ο οποίος, εκτός μιας πλήρους ανατροπής των έως τώρα δεδομένων, θα αποχαιρετήσει τη Βαρκελώνη το καλοκαίρι.
Σε αυτή την περίπτωση ο Βραζιλιάνος άσος θα γίνει «μήλον της έριδος» για τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, όμως ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι», Αντριάνο Γκαλιάνι, βεβαιώνει ότι η Μίλαν θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ρόνι.
«Αυτή η δουλειά θα γίνει», δήλωσε με βεβαιότητα το «δεξί χέρι» του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην ομάδα του Μιλάνου, ενώ προανήγγειλε και την επάνοδο του Σεφτσένκο, για την επιστροφή του οποίου ο «καβαλιέρε» έπεισε τον Κάρλο Αντσελότι:
«Το επιβεβαιώνω, από την άποψη ότι οι πόρτες είναι πάντοτε ανοιχτές για τον Σεφτσένκο και ο Αντσελότι εκτιμά πολύ τόσο αυτόν όσο και τον Ροναλντίνιο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Λαζόπουλος για υποκλοπές: Αν υπήρχε γιατρός να εξετάζει πολιτικές ασθένειες, θα έλεγε ότι η Δημοκρατία έχει πάψει να λειτουργεί
- Στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου τα νέα στοιχεία που κατέθεσε ο Χρ. Σπίρτζης – Η ανάρτηση με νόημα του Ζαχαρία Κεσσέ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο Ροντινέι είναι πλέον εξτρέμ – Θα έπρεπε να έχουμε βάλει περισσότερα γκολ»
- «Ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού;» – Υπάρχει σωστή απάντηση;
- Λαζόπουλος για τις 17χρονες που έπεσαν από ταράτσα: «Οι γέροι άνθρωποι να το βουλώσουμε και να δούμε τι σκέφτονται οι νέοι»
- Νίκολιτς: «Αφελές το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή»



