89

Μετά από απουσία τριών αγώνων, λόγω της γνωστής τιμωρίας, ο Έκι Γκονζάλες επιστρέφει στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Αντιθέτως, για άλλο ένα ματς έμεινε εκτός ο Μανούτσο ο οποίος επέστρεψε την Παρασκευήαπό την Ιαπωνία, όπου είχε μεταβεί για φιλικό με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, μετά από δύο σερί αποτυχημένα αποτελέσματα, εναντίον του Πανιωνίου στη Λεωφόρο, έχοντας πάντως το νου τους και στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Ο Πεσέιρο αναμένεται να προβεί σε αλλαγές σε σχέση με την 11άδα που έπαιξε κόντρα στον Ηρακλή, αφού είναι πιθανό να επιστρέψει ο Γκαλίνοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Σωτήρης Νίνης.

Οι παίκτες των «πρασίνων» ξεκίνησαν την προπόνηση με ζέσταμα, ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας και ταχύτητες, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα και τελειώματα. Εξτρα πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανούτσο Γκονσάλβες και ατομικά προπονήθηκαν οι Φύσσας και Εντόι. Ο Καρνέζης δεν πήρε μέρος στην προπόνηση καθώς αγωνίστηκε με την ομάδα των νέων. Εκτός αποστολής πλην του Μανούτσο, έμειναν οι Καρνέζης, Δάρλας, Λεοντίου, Φύσσας, Εντόι, Δημούτσος, ο τιμωρημένος Νίλσον αλλά και ο Σπυρόπουλος ο οποίος ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, κατόπιν συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr