
Ο Ντελ Μπόσκε μετά το EURO στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας
Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε θα είναι ο τεχνικός της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, ύστερα από την ολοκλήρωση του EURO 2008. Μέχρι τότε ο Λουίς Αραγινιές θα παραμείνει στο τιμόνι των «φούριας ρόχας», που θα βρεθούν αντίπαλοι με την εθνική Ελλάδας, την Ρωσία και την Σουηδία, στον 4ο προκριματικό όμιλο.
26
Ο Λουϊς Αραγονιές θα καθοδηγήσει την εθνική ομάδα της Ισπανίας στην τελική φάση του EURO 2008, όπου οι «φούριας ρόχας» θα βρεθούν αντίπαλοι με την εθνική Ελλάδας, την Ρωσία και την Σουηδία, στον 4ο προκριματικό όμιλο.
Μετά ο βετεράνος τεχνικός θα φύγει και στη θέση του στον πάγκο της εθνικής θα καθίσει ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.
Αυτό αναφέρει η «Marca» με σημερινό της δημοσίευμα, στο οποίο υποστηρίζει ότι ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί προσωπική επιλογή του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας, Χοσέ Μαρία Βιγιάρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Toi & Moi: Πέθανε ο συνιδρυτής, Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος
- Προκόπης Παυλόπουλος: Η διεκδίκηση των κλαπέντων από τους Βουλγάρους χειρογράφων και κειμηλίων της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης με βάση το Διεθνές Δίκαιο και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο
- Η Τουρκία επιμένει στον όρο «Τουρκικά Στενά» με νέα επιστολή της στον ΟΗΕ
- Child Benefit Boost: Who Gets Up to €150 Per Child
- Νέα ντοκουμέντα από τη δολοφονία του 20χρονου Νικήτα – «Το έγκλημα ήταν σχεδιασμένο», λένε οι συγγενείς του
- Γερμανία: Το 52% δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση Μερτς θα εξαντλήσει τη θητεία της – Σταθερό προβάδισμα για την AfD

