
Συγκρατημένοι Μπάγεβιτς, Κεχαγιάς μετά τη «λευκή» ισοπαλία
Όσο συγκρατημένα παρουσιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, άλλο τόσο εμφανίστηκαν και οι προπονητές των δύο ομάδων μετά το στείρο 0-0 στα Πηγάδια. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς διαπίστωσε μια βελτίωση σε σχέση με την εικόνα που είχε ο Αρης στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Βέροια, ενώ ο Νίκος Κεχαγιάς στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της Ξάνθης που θα μπορούσαν να είχαν κάνει τη διαφορά.
89
Όσο συγκρατημένα παρουσιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, άλλο τόσο εμφανίστηκαν και οι προπονητών των δύο ομάδων μετά το στείρο 0-0 στα Πηγάδια. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς διαπίστωσε μια βελτίωση σε σχέση με την εικόνα που είχε ο Αρης στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Βέροιας, ενώ ο Νίκος Κεχαγιάς στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες της Ξάνθης που θα μπορούσαν να είχαν κάνει τη διαφορά.
«Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι. Είμαι ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των παικτών, όχι όμως από την εικόνα που είχαμε ως ομάδα. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο από τη στιγμή που καμία από τις δύο ομάδες δεν έδωσε αυτό που μπορούσε» είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και δεν αποδέχθηκε τον τίτλο του φαβορί.
«Δεν μπορεί να πει κανείς ότι μία από τις δύο ομάδες απέκτησε το πλεονέκτημα. Το 0-0 είναι πονηρό σκορ. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι εμείς θα κυνηγήσουμε τη νίκη στον δεύτερο αγώνα στη Θεσσαλονίκη η οποία θα μας δώσει και τη πρόκριση».
Ο προπονητής του Αρη ρωτήθηκε για τους αγώνες πρωταθλήματος που ακολουθούν, προαναγγέλλοντας αλλαγές:
«Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τους δύο εντός έδρας αγώνες που ακολουθούν. Η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα σε σχέση με αυτό που παρουσίασε σήμερα, ενώ είναι πιθανό να προχωρήσω σε κάποιες αλλαγές ούτως ώστε να μην επιφορτιστούν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές».
Ο Νίκος Κεχαγιάς έκρινε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είχε αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε και να πάρει τη νίκη:
«Θεωρώ ότι κάναμε μια καλή προσπάθεια, αλλά το αποτέλεσμα δεν μας ικανοποιεί. Είχαμε τη κατοχή της μπάλας και 2-3 ευκαιρίες τις οποίες αν αξιοποιούσαμε θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα. Ο Αρης δεν μας απείλησε ιδιαίτερα. Θεωρώ επίσης ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες».
Ο προπονητής της Ξάνθης αναφέρθηκε και στην απουσία του Ρατζίνσκι σημειώνοντας ότι «μάς κόστισε, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει την ικανότητα να κάνει γκολ τις περισσότερες ευκαιρίες. Γενικότερα επιδιώξαμε να βρούμε κάποιους τρόπους ούτως ώστε να πετύχουμε το γκολ, διαθέτοντας επιθετική φιλοσοφία».
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ξάνθης, Αρης Πιαλόγου εξέφρασε παράπονα για τον διαιτητή της αναμέτρησης υποστηρίζοντας ότι «έπρεπε να αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Ιβιτς».
Στις τάξεις του Αρη επικρατούσε ικανοποίηση (για το αποτέλεσμα) μετά το παιχνίδι, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Σκόρδας, ευχαρίστησε επίσημα την ΠΑΕ της Ξάνθης για την φιλοξενία και των 1.200 οπαδών του Αρη που ταξίδεψαν στην πόλη της Θράκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κεφαλονιά: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης – «Έχασα τον άγγελό μου – Το παιδί μου το παγίδευσαν»
- Ζωζώ Σαπουντζάκη: Είναι κατάκοιτη και δεν γνωρίζει για τον θάνατο του συντρόφου της
- Η προκλητική κίνηση του Σιμεόνε στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα: «Ώρα για ύπνο» (vid)
- Ο οργανισμός εποπτείας του ΟΗΕ αναφέρει ότι η Βόρεια Κορέα ενισχύει τα πυρηνικά της όπλα
- M.A.T.C.H Athens: Δύο ημέρες οικολογίας, τέχνης και έρευνας στο Βύρωνα
- ΔΥΠΑ: Πώς θα φτάσετε τις 12 διανυκτερεύσεις με τον Κοινωνικό Τουρισμό – Τι ισχύει για πολύτεκνους και ΑμεΑ

