89

Αν οι διαδοχικές ήττες προσγείωσαν στη πραγματικότητα τους «κυανόλευκους» και απογοήτευσαν τους φιλάθλους, ενδεχομένως η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, για την προημιτελική φάσης του Κυπέλλου κρύβει την… εξιλέωση.

Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν ότι είναι το αουτσάιντερ του ζευγαριού, δεν κρύβουν ωστόσο ότι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για διάκριση στον συγκεκριμένο θεσμό.

Ο Ανχελ Πεντράθα έχει προαναγγείλει μια σειρά αλλαγών και σκεπτόταν να επαναφέρει στο βασικό σχήμα τον Ααρόν Νίγκεθ.

Μόνο που ο ισπανός ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα προετοιμασίας την Τρίτη και τέθηκε εκτός αποστολής.

Αυτό σημαίνει ότι περιορίζονται οι επιλογές του προπονητή του Ηρακλή σε ό,τι αφορά τον χώρο της μεσαίας γραμμής, γεγονός που δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να μην υπάρξουν αλλαγές στον συγκεκριμένο χώρο.

Είναι βέβαιο πάντως ότι ο Πεντράθα θα χρησιμοποιήσει ένα σχήμα με απώτερο σκοπό να εξασφαλίσει αποτέλεσμα που θα του επιτρέπει να διεκδικήσει με αξιώσεις τη πρόκριση στον επαναληπτικό αγώνα στο Καυτανζόγλειο.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Μπαντής, Πάρντο, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Μαλαγκουένο, Ιωαννίδης, Γιαννούλης Περπερίδης, Μπρούνο Λέιτε, Πουρσανίδης, Μαυρογενίδης, Παπαστεριανός, Φονσέκα, Γκαρσία, Παπαδόπουλος, Τσάβι, Γιάντσης, Μαρκές, Φλάβιο Ντίαζ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr