
Βρετανοί θέλουν τον Λούα Λούα να μην λέει «όχι» στην επιστροφή του στη Νιούκαστλ
Οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Νιούκαστλ για τον Λούα Λούα φαίνεται να ευσταθούν. Ο Κονγκολέζος επιθετικός του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του στη Daily Mirror, δηλώνει ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην βρετανική ομάδα και στην premier league. Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, διαψεύδει ότι έχει προβεί στις συγκεκριμένες δηλώσεις και δηλώνει ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό.
26
Οι φήμες περί ενδιαφέροντος της Νιούκαστλ για τον Λούα Λούα φαίνεται να ευσταθούν. Ο Κονγκολέζος επιθετικός του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του στη Daily Mirror, δηλώνει ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην βρετανική ομάδα και στην premier league.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο Λούα Λούα υποστήριξε: «Θα ήθελα να επιστρέψω στη Νιούκαστλ. Πιστεύω ότι δεν έχω κλείσει τον κύκλο μου στην ομάδα. Οι ομάδες του Κέβιν Κίγκαν αρέσκονται στο να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι καλό για εμένα».
Εκτός απο τη Νιουκάσλ υπάρχει άλλη μια ομάδα της premier league που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της στον Πίνι Ζάχαβι για τον Λούα Λούα.
Οι δυο ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον δεν είναι απο εκείνες που έχουν μόνιμη παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως ποντάρουν στην ποιότητα του αγγλικού πρωταθλήματος και την επιθυμία του Αφρικανού επιθετικού να επιστρέψει κάποια στιγμή.
Το περασμένο καλοκαίρι ο Λούα Λούα αποκτήθηκε απο τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να ξοδεύουν 4 εκ. ευρώ στην Πόρτσμουθ.
Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, διαψεύδει ότι έχει προβεί στις συγκεκριμένες δηλώσεις και δηλώνει ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κάτω Τιθορέα: Με χειροβομβίδες και βαρύ οπλισμό «πιάστηκαν» οι ληστές της τράπεζας
- Οι σωματοφύλακες της διαπλοκής και οι ταγματασφαλίτες της διαφθοράς
- Χάρπερ Μπέκαμ: Αγωνία για τη 14χρονη γόνο – Project Harper, Πάρις Χίλτον και το «σύνδρομο της κληρονόμου»
- Volley League: Αυτός είναι ο Ολυμπιακός της επόμενης σεζόν
- Τραμπ: Εξετάζει πλέον πιο σοβαρά την επανέναρξη πολεμικών επιχειρήσεων στο Ιράν, λέει το CNN
- Καμπανάκι επιστημόνων: Φόβοι για μια «ιδιαίτερα δύσκολη» χρονιά όσον αφορά τις πυρκαγιές



