
Υποδοχή λατρείας στο Ηράκλειο, Κοβάσεβιτς για ενδεκάδα
Εντυπωσιακή υποδοχή επεφύλαξαν στην αποστολή του Ολυμπιακού αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη (16:45, Alpha), στο οποίο ο Τάκης Λεμονής θα επαναφέρει το 4-4-2 και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην 11άδα.
89
Εντυπωσιακή υποδοχή επεφύλαξαν στην αποστολή του Ολυμπιακού αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη (16:45, Alpha), στο οποίο ο Τάκης Λεμονής θα επαναφέρει το 4-4-2 και τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην 11άδα.
Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου περίμεναν αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι υποδέχθηκαν θερμά την αποστολή της ομάδας και αποθέωσαν τα μέλη της. Υπήρξαν συνθήματα για νίκη επί του Εργοτέλη, ενώ τη μεγαλύτερη αποθέωση γνώρισαν οι Λουτσιάνο Γκαλέτι και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Οσον αφορά στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ο Τάκης Λεμονής θα επαναφέρει το 4-4-2, ενώ η 11άδα αναμένεται να αποτελείται από τους Νικοπολίδη (τερματοφύλακα), Ζούλιο Σέζαρ, Αντζα (κεντρικό αμυντικό δίδυμο), Τοροσίδη (δεξί μπακ), Ραούλ Μπράβο (αριστερό μπακ), Πατσατζόγλου, Στολτίδη (αμυντικά χαφ), Τζόρτζεβιτς (αριστερό χαφ), Γκαλέτι (δεξί χαφ), Λούα Λούα και Κοβάσεβιτς (επιθετικό δίδυμο).
Στο Παγκρήτιο θα δώσουν δυναμικό παρών και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Στις εξέδρες του γηπέδου αναμένεται να βρεθούν περίπου 5.000 «ερυθρόλευκοι» οπαδοί, οι οποίοι θα προσπαθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους να βοηθήσουν την ομάδα τους για να φτάσει στη νίκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Πάμε μια βόλτα» στο MEGA: Καλεσμένος της Νίκης Λυμπεράκη ο Σωτήρης Τσαφούλιας
- Το όμορφο βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τη γιορτή της μητέρας (vid)
- Λειψυδρία: Γιατί οι βροχές δεν αρκούν για να αντιμετωπιστεί – Απώλειες έως 70% στα δίκτυα
- Τσουκαλάς για Δημητριάδη: Ο «επιτελικός ωτακουστής» δίνει συνέντευξη επιδιώκοντας την πολιτική του νεκρανάσταση
- Πυρά ΠΑΣΟΚ σε κυβέρνηση – Ένας πρωθυπουργός που εκβιάζεται από τον έμπορο του Predator και μια χώρα ξέφραγο αμπέλι
- Οι Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ στο πρώτο τους ντουέτο θύμισαν εποχές Beatles

