
Απογοητευμένος ο Σόλιντ αλλά ελπίζει…
Απογοητευμένος από την αντίδραση των παικτών του στις στημένες φάσεις από τις οποίες προήλθαν τα δύο γκολ της Βαλένθια που της χάρισαν τη νίκη στο τέλος, ήταν μετά την ήττα 2-4 από τις «νυχτερίδες» ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ.
89
Απογοητευμένος από την αντίδραση των παικτών του στις στημένες φάσεις από τις οποίες προήλθαν τα δύο γκολ της Βαλένθια που της χάρισαν τη νίκη στο τέλος, ήταν μετά την ήττα 2-4 από τις «νυχτερίδες» ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ.
«Ολοι είδαν ότι χάσαμε από στημένες φάσεις και από κόρνερ και αυτό με απογοήτευσε πολύ», τόνισε ο νορβηγός τεχνικός και πρόσθεσε:
«Βεβαίως και ήμασταν έτοιμοι, όμως με το σκορ στο 1-0, οι παίκτες μου ήταν νευρικοί. Εκαναν λάθη που δεν είχαν ξανακάνει και επέτρεψαν στην Βαλένθια σκοράρει 2 φορές σε μικρό χρονικό διάστημα. Επρεπε να ανεβούμε ψυχολογικά για να φτάσουμε στην ισοφάριση. Εκτός από μια ευκαιρία που έκαναν οι αντίπαλοί μας, ήμασταν καλοί στο παιχνίδι. Μετά το 2-2, ο Ριβάλντο έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά όλα άλλαξαν από 2 κόρνερ».
Οσο για τη συνέχεια του Champions League, ο Σόλιντ σημείωσε: «Μένουν 15 βαθμοί ακόμα να πάρουμε, ο στόχος μας παραμένει να αγωνιστούμε στην Ευρώπη και μετά το χειμώνα. Ας περιμένουμε να παίξουμε μια φορά με όλες τις ομάδες και θα ξέρουμε που βρισκόμαστε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Για όλα φταίνει το «επώνυμο», λέει ο Καραμανλής – Δηλώνει αθώος και επαναλαμβάνει ότι δεν θα πολιτευτεί
- Παράσυρση 16χρονης στη Λιοσίων: Ελεύθερη η ιδιοκτήτρια της μηχανής και ο διαχειριστής του δικύκλου
- ΚΚΕ: Το μέρισμα κοροϊδίας που παρουσίασε ως «επιτυχία» ο Μητσοτάκης δεν αγγίζει στο ελάχιστο το πρόβλημα της ακρίβειας
- Από άσημη, φόβητρο και με έδρα-φρούριο: Η «ομάδα» Βαλένθια στο δρόμο του Παναθηναϊκού (vids)
- Είναι τελικά οι Κένταλ Τζένερ και Τζέικομπ Ελόρντι ζευγάρι;
- «Τροία 2026»: Eντυπωσιακή άσκηση στο Λιμάνι της Πάτρας για εξουδετέρωση «χημικής απειλής»





