Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς. Στο επίκεντρο της συνεδρίασης οι μετοχές της Δέλτα, της Chipita, του ΟΤΕ και των τραπεζών.
Ανοδικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τετάρτη, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε τοποθετήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.
Ο γενικός δείκτης ενισχύθηκε κατά 0,70% στις 3.555,91 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 248,2 εκατ. ευρώ.
Δέλτα (-1,38% στα 10 ευρώ) και Chipita (-0,61% στα 3,26 ευρώ) υποχώρησαν. Οι δύο όμιλοι φέρονται να βρίσκονται πολύ κοντά στη σύναψη συμφωνίας συγχώνευσης.
Σημαντικά κέρδη σημείωσαν ο ΟΤΕ (+2,16% στα 17,98 ευρώ) και αρκετές τραπεζικές μετοχές. Ξεχώρισαν η Εθνική Τράπεζα (+2,41% στα 35,74 ευρώ), η Εμπορική (+0,99% στα 24,44 ευρώ) και η Αγροτική (+2,16% στα 4,74 ευρώ).
Η Coca-Cola 3Ε σημείωσε άνοδο 0,33% στα 24,20 ευρώ. Την Τρίτη διεκόπηκαν οι συνομιλίες για την εξαγορά της σερβικής εταιρείας χυμών Fresh & Co.
O FTSE/ASE 20 ενισχύθηκε κατά 0,77%, ο FTSE/ASE Mid 40 σημείωσε άνοδο 0,66% και ο FTSE/ASE Small Cap 80 έκλεισε υψηλότερα κατά 2,12%.
Στο σύνολο των μετοχών, 180 ενισχύθηκαν, 81 υποχώρησαν και 126 παρέμειναν αμετάβλητες.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας