Δικαιώνει την Teledome το Μονομελές Πρωτοδικείο στην κόντρα με τον ΟΤΕ
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε απόφαση ασφαλιστικών μέτρων στις 7 Δεκεμβρίου υπέρ της Teledome, με την οποία απαγορεύει στον ΟΤΕ να προβεί σε διακοπή παροχής των υπηρεσιών του προς την εταιρεία.
27
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εξέδωσε απόφαση ασφαλιστικών μέτρων στις 7 Δεκεμβρίου υπέρ της Teledome, με την οποία απαγορεύει στον ΟΤΕ να προβεί σε διακοπή παροχής των υπηρεσιών του προς την εταιρεία, έως ότου συζητηθούν οι έξι αγωγές της κατά του ΟΤΕ για απαιτήσεις εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Teledome, «ο ΟΤΕ είχε εξαναγκάσει την εταιρεία, υπό την απειλή διακοπής των υπηρεσιών του, να πληρώσει χρεώσεις ύψους 3.531.892 ευρώ. Τις χρεώσεις αυτές η εταιρεία έχει αμφισβητήσει ως μη νόμιμες, με έξι αγωγές της ενώπιον των Πολιτικών Δικαστηρίων. Ο ΟΤΕ εντούτοις επέβαλε στην εταιρεία διακανονισμό των απαιτήσεών του, απειλώντας την με διακοπή παροχής των υπηρεσιών του, σε περίπτωση μη πληρωμής».
»Η απόφαση αυτή, απαγορεύει στον ΟΤΕ να προβεί σε διακοπή της παροχής των υπηρεσιών διασύνδεσης και μισθωμένων γραμμών του προς την Teledome. Σε περίπτωση διακοπής των υπηρεσιών του ΟΤΕ προς την εταιρεία, μέχρι την συζήτηση των σχετικών έξι τακτικών αγωγών της, απειλείται κατά των νομίμων εκπροσώπων του ΟΤΕ προσωπικήγ κράτηση 3 μηνών για κάθε ημέρα παραβίασης της απόφασης».
Σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, «η απόφαση δέχεται ότι ο ΟΤΕ κατέχει δεσπόζουσα θέση στην αγορά στον τομέα της σταθερής τηλεφωνίας και ότι η απειλή διακοπής των παρεχομένων προς την Teledome υπηρεσιών σε περίπτωση μη ικανοποίησης των οικονομικών απαιτήσεων του ΟΤΕ παρίσταται καταχρηστική, αφού υπερβαίνει προφανώς τα όρια που επιβάλλουν η καλή πίστη και τα χρηστά ήθη».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η έκπληξη του Κίναν Έβανς: Επέστρεψε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού (vid)
- Παλαιά Φώκαια: Συνελήφθη 48χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος – Κατασχέθηκαν 904 κροτίδες
- Απίστευτες εικόνες στην Τουρκία: Γενική σύρραξη μεταξύ παικτών με τη λήξη του Τράμπζονσπορ – Γαλατασαράι! (vid)
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ τη Μεγάλη Εβδομάδα
- «Ανακαλύπτει ξανά και ξανά το ‘βαθύ κράτος’ που ο ίδιος εξέθρεψε» – Νέα Αριστερά για Μητσοτάκη
- ΠΑΣΟΚ για ανάρτηση Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση είναι ένα καθεστώς που θέλει να μείνει γαντζωμένο στην εξουσία
- Les Rayons et les Ombres: Η ταινία που διχάζει τη Γαλλία
- Με 11άδα κόντρα στη Μύκονο Betsson ο Ολυμπιακός – Ξεκούραση για τον Φουρνιέ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442