
Ο Ολυμπιακός άξιζε το τρόπαιο, λέει ο Χατζάρας-Εύσημα Μπάγεβιτς στους παίκτες του
«Ο Ολυμπιακός άξιζε το τρόπαιο» παραδέχθηκε ο Χατζάρας, ενώ δεν ήταν σαφής σχετικά με το θέμα της παραμονής του στον «κίτρινο» πάγκο. Ο Μπάγεβιτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τους ευχήθηκε τα καλύτερα και υπενθύμισε ότι υπάρχει και άλλος τελικός.
66
«Ο Ολυμπιακός άξιζε το τρόπαιο» παραδέχθηκε ο Γιώργος Χατζάρας. Ο τεχνικός του Αρη δεν ήταν σαφής σχετικά με το θέμα της παραμονής του στον «κίτρινο» πάγκο και τόνισε: «Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας».
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, από την πλευρά του, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τους ευχήθηκε τα καλύτερα και υπενθύμισε ότι υπάρχει και άλλος τελικός.
Χατζάρας: «Ο Ολυμπιακός άξιζε το τρόπαιο»
«Για 65 λεπτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλή άμυνα με στόχο να στερήσουμε από τον Ολυμπιακό το εύκολο γκολ» είπε ο Γιώργος Χατζάρας.
Και ο τεχνικός του Αρη συνέχισε:
» Με την ίδια ψυχολογία μπήκαμε και στο β ημίχρονο και είχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπενίσκο. Μετά την επίτευξη του πρώτου τέρματος από τον Ολυμπιακό δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι μέσα στο γήπεδο.
» Ρισκάραμε και έτσι φάνηκε η ποιότητα των αντιπάλων μας. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, άξιζε το τρόπαιο.
» Ο τελικός ήταν κάτι πολύ μεγάλο για τον εφετινό Αρη. Παλέψαμε όσο μπορέσαμε και είδατε το αποτέλεσμα.
» Όσο ήταν σφιχτό το παιχνίδι δεν κινδυνεύαμε πολύ. Για να ανοίξεις ένα παιχνίδι, πρέπει να έχεις ποιότητα. Ο Ολυμπιακός είναι σαφώς καλύτερος σε αυτό.
» Ο Αρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλλάδας. Μπορεί βαθμολογικά να είναι χαμηλά αλλά είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους.
» Είναι καλό που ο κόσμος παραμένει κοντά του αλλά ας μην υπάρχει φανατισμός.
» Από την αρχή του πρωταθλήματος ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Στο Κύπελλο είχαμε εύκολη κλήρωση, στα ημιτελικά πέσαμε σε έναν δύσκολο αντίπαλο, τον περάσαμε και βρεθήκαμε στον τελικό.
» Εμείς πρέπει να σκεφτούμε το αύριο του συλλόγου, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να δούμε τι θα γίνει. Και πάλι συγχαρητήρια στον κ. Μπάγεβιτς».
Σε ό,τι αφορά στα σενάρια παραίτησής του:
«Ας ανεβούμε με το τσάρτερ στη Θεσσαλονίκη και η επόμενη ημέρα είναι μια άλλη ημέρα».
Μπάγεβιτς: «Οι παίκτες μου έδειξαν ότι αξίζουν»
Τα συγχαρητήρια και τις ευχές του στους παίκτες του έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που έσπευσε να στρέψει την προσοχή τους στον επόμενο «τελικό», για το πρωτάθλημα.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε:
« Συμφωνώ σε ό,τι αφορά στο α ημίχρονο. Ο Αρης έπαιξε πίσω πολύ, με 2 ψηλούς παίκτες αρκετά δυνατούς και γρήγορους στην κόντρα.
» Πιστεύω ότι το β ημίχρονο ήταν καλύτερο ποιοτικά. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά κι έγινε γρηγορότερος με Ζιοβάνι και Καστίγιο.
» Οι παίκτες μου έδειξαν ότι αξίζουν. Τους εύχομαι προσωπικά ό,τι καλύτερο. Το ίδιο και στον Αρη, που είναι σε δύσκολη θέση. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Πιστεύω ότι θα καταφέρει να βρει τον δρόμο του.
» Έχουμε τώρα ένα δεύτερο ματς πιο σημαντικό και δυνατό, με τον Ηρακλή. Εάν ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί έτσι όπως μπορεί, θα τα καταφέρει.
» Δε σημαίνει ότι επειδή δεν βάλαμε εδώ γκολ στο α ημίχρονο, δεν θα βάλουμε στη Θεσσαλονίκη».
Σε ό,τι αφορά στην αποχώρησή του από το γήπεδο άμα τη λήξη του αγώνα και την επιστροφή του για την απονομή, ο Μπάγεβιτς εξήγησε με αρκετή δόση χιούμορ:
«Ήθελα να αποφύγω το πλήθος και ήμουν ιδρωμένος»!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιορτή σήμερα 27 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]
- Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Ροσονέρι» και «Γηραιά Κυρία» δούλεψαν για την πρωτοπόρο Ίντερ
- ΠΑΣΟΚ: Τα τελικά αποτελέσματα των ψηφοφοριών για την ανάδειξη των οργάνων
- Μέση Ανατολή: Το πικρό κόστος για τη σοκολάτα Ντουμπάι – Η άνοδος και… η ενδεχόμενη πτώση
- Οι Κινέζοι κλέβουν τα… μυστικά των ΗΠΑ στην ΑΙ




