
Χαμηλούς τόνους διατηρούν στον Ολυμπιακό παρά τη γενική ευδαιμονία
Μπορεί ο κόσμος του Ολυμπιακού να πανηγυρίζει την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή της βαθμολογίας και την αναζωπύρωση της ελπίδας για την κατάκτηση του 8ου πρωταθλήματος σε 9 χρόνια, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έκοψαν με... μαχαίρι κάθε διάθεση πανηγυρισμών.
66
Μπορεί ο κόσμος του Ολυμπιακού να πανηγυρίζει την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή της βαθμολογίας και την αναζωπύρωση της ελπίδας για την κατάκτηση του όγδοου πρωταθλήματος σε εννέα χρόνια, ωστόσο προπονητής και ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να κόψουν «μαχαίρι» κάθε διάθεση για πρόωρους πανηγυρισμούς.
Ικανοποίηση, ακόμη και ενθουσιασμός, υπάρχουν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. παίκτες και προπονητής, όμως, γνωρίζουν ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και αποφάσισαν να ρίξουν τους τόνους κατακόρυφα.
Έτσι, από την Δευτέρα ξεκίνησαν την προετοιμασία δουλειά για τους δύο «τελικούς».
Αρχικώς του Κυπέλλου με τον Αρη στην Πάτρα, και στη συνέχεια του πρωταθλήματος, κόντρα στον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. Δύο παιχνίδια, δύο τίτλοι.
Ο Ριβάλντο αισθάνθηκε ένα ελαφρύ τράβηγμα, ωστόσο δεν είναι κάτι σοβαρό και θα είναι σίγουρα παρών στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη.
Παρών θα είναι και ο Στολτίδης, παρότι και την Δευτέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Την Τρίτη αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Μπάγεβιτς.
Παράλληλα, έχει «παγώσει» οποιαδήποτε κίνηση σχετικά με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που λήγουν αυτό το καλοκαίρι καθώς και κάθε σενάριο που αφορά στον Μπάγεβιτς και την «ερυθρόλευκο» πάγκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίθεση – Ουάσιγκτον: Η βία δεν έχει θέση «στη δημοκρατία μας», τονίζει ο Ομπάμα
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές κατά 2% και πλέον ελλείψει συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν
- SIPRI: Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες πλησίασαν τα 3 τρισ. δολάρια το 2025
- Λίβανος: 14 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά στις επιθέσεις του Ισραήλ
- Ρουμανία: Νέα θραύσματα από drone εντοπίστηκαν κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ρυθμίσεις χρεών: τι μας συμφέρει…



