
Ισόπαλο 1-1 το ματς της Πόρτο με την Μπενφίκα, με Γιούρκα αλλά χωρίς Τάκη
Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 23ης ημέρας του πορτογαλικού πρωταθλήματος, μεταξύ της Πόρτο και της Μπενφίκα, που έγινε στο «Ντραγκάο». Ο Σεϊταρίδης αγωνίσθηκε καθόλη τη διάρκεια, ο Φύσσας έμεινε στον πάγκο.
66
Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 23ης ημέρας του πορτογαλικού πρωταθλήματος, μεταξύ της Πόρτο και της Μπενφίκα, που έγινε στο «Ντραγκάο».
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή της κατάταξης με 42 βαθμούς. Οι «δράκοι» άνοιξαν το σκορ στο 66 με τον ΜακΚάρθι, για να ισοφαρίσει δέκα λεπτά αργότερα για τους φιλοξενούμενους ο Τζεοβάνι.
Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αγωνίστηκε σε όλο το ματς για τους πρωταθλητές Ευρώπης (είδε κίτρινη στο 90), ενώ στην άλλη πλευρά, ο Τζιοβάνι Τραπατόνι άφησε στον πάγκο τον Τάκη Φύσσα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
- Κόντης: «Συγκλονιστικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ – Του χρόνου να κάνουμε κάτι μεγάλο» (vid)
- Λουτσέσκου: «Σκοτεινή νύχτα, βραδιά ντροπής» (vid)
- Στο «πόδι» η Κρήτη: Οπαδοί του ΟΦΗ πανηγυρίζουν στο Ηράκλειο το Κύπελλο Ελλάδας (vid)
- Αυτή είναι η Χρυσή Βίβλος του Κυπέλλου Ελλάδας – Ο ΟΦΗ το πήρε δεύτερη φορά
- Ο ΟΦΗ ξανά Κυπελλούχος μετά από 39 χρόνια – Συγκίνηση και χαρά στην απονομή (vids)
