
Δύο στα δύο σε μία εβδομάδα για τους Σπερς επί των Κινγκς
Οι Σπερς φαίνεται πως έχουν βρει το «κουμπί» των Κινγκς. Τα ξημερώματα, ήταν η δεύτερη νίκη 90-80 για τα «σπιρούνια» μέσα σε μία εβδομάδα, με τον Τζινόμπιλι να σημειώνει 25 πόντους και τον Ντάνκαν να ακολουθεί με 20.
26
Οι Σπερς φαίνεται πως έχουν βρει το «κουμπί» των Κινγκς. Τα ξημερώματα, ήταν η δεύτερη νίκη 90-80 για τα «σπιρούνια» μέσα σε μία εβδομάδα, με τον Τζινόμπιλι να σημειώνει 25 πόντους και τον Ντάνκαν να ακολουθεί με 20.
Σημαντική η απουσία του Πέτζα Στογιάκοβιτς για τους φιλοξενούμενους, ο οποίος δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Οι Μίλερ με 19, Μπίμπι με 17 και Γουέμπερ με 16 ήταν οι κορυφαίοι σκόρερ για τους ηττημένους.
Στο Σικάγο, νέα νίκη για τους Μπουλς, αυτή τη φορά κόντρα στους Σάρλοτ Μπόμπκατς με 101-93. Ο Ερικ Πιατκόφσκι πέτυχε 16 πόντους και ο Νοκιόνι 17, συμβάλοντας αποφασιστικά στη νίκη της ομάδας του Σικάγο. Από τους Μπόμπκατς που μετράνε 10 ήττες στη σειρά, ξεχώρισαν οι Ρας και Χαρτ με 24 και 17 πόντους αντίστοιχα.
Στην Ιντιανάπολις, οι Πίστονς πέρασαν με νίκη από την έδρα των Πέισερς επικρατώντας με 88-76. Καλύτερος από τους νικητές ο Ρίτσαρντ Χάμιλτον με 17 πόντους πέντε ριμπάουντ και έξι ασιστ στο ενεργητικό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ολυμπιακός: Τον γύρο του κόσμου έκανε η τρομερή ατμόσφαιρα στο Παπαστράτειο (vid)
- Άγιος Δημήτριος: Η σοκαριστική μαρτυρίας της φίλης της 20χρονης – «Μας έδειξε φωτογραφία με το μαχαίρι, ήταν γεμάτο αίματα»
- «Περιποίηση για νήπια»: Ο σκοτεινός κόσμος των βίντεο ομορφιάς για παιδιά στο TikTok
- LIVE: Χετάφε – Μπαρτσελόνα
- Ο πολιτικός «χωρισμός» Τραμπ – Μελόνι αποδεικνύει πως ΕΕ και MAGA δεν μπορούν να βρουν κοινό έδαφος
- Φούλαμ – Άστον Βίλα 1-0 : Νίκη με άρωμα Ευρώπης για τους γηπεδούχους