66

Μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ισπανίας πήρε η Σεβίλη, που επιβλήθηκε 2-1 της Οσασούνα στο «Σάντσεθ Πιχουάν», στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο UEFA προηγήθηκε στο 21 με ατομική ενέργεια και σουτ του Αντονίτο, όμως στο 38 ο Αϊτόρ Όσιο υπέπεσε σε πέναλτι, ανατρέποντας τον Μιλόσεβιτς, και ο Αλοϊζι αξιοποίησε την «εσχάτη των ποινών» ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 79, όμως, μετά από ασίστ του Μπαπτίστα, ο Χεσούς Νάβας που είχε μπει σαν αλλαγή χάρισε στους γηπεδούχους τη νίκη. Η ρεβάνς θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, στην Παμπλόνα.

Ο Χοακίν Καπαρός παρέταξε τους: Νοτάριο, Νταβίντ, Πάμπλο Αλφαρο, Ντανιέλ Αλβες, Σέρτζιο Ράμος, Πάμπλο Ρουίθ (5 Αϊτόρ Όσιο), Ρενάτο, Ζόρντι (59 Μακουκούλα), Πουέρτα (73 Χεσούς Νάβας), Αντονίτο, Μπαπτίστα.

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση της Νουμάνθια με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ την Πέμπτη θα κοντραριστούν η έκπληξη της διοργάνωσης, Γκραμενέτ με την Μπέτις.

Την Τρίτη, η Μπιλμπάο είχε νικήσει 3-2 την Βαγιαδολίδ.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ