
Τουλάχιστον 12 νεκροί από πτώση μπαλκονιού στο Σικάγο
Περίπου 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και περίπου 45 τραυματίστηκαν -ορισμένοι εκ των οποίων σοβαρά- στο Σικάγο, όταν το μπαλκόνι, στο οποίο βρίσκονταν στη διάρκεια πάρτι, κατέρρευσε. Στην πλειονότητά τους πρόκειται για νεαρά παιδιά.
53
Περίπου 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή και περίπου 45 τραυματίστηκαν -ορισμένοι εκ των οποίων σοβαρά- στο Σικάγο, όταν το μπαλκόνι, στο οποίο βρίσκονταν στη διάρκεια πάρτι, κατέρρευσε. Στην πλειονότητά τους πρόκειται για νεαρά παιδιά.
Όπως μετέδωσε το Reuters, το ξύλινο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας δεν άντεξε το βάρος των περίπου 50 ατόμων που βρίσκονταν εκεί, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει, παρασύροντας το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, και παγιδεύοντας πολλά νεαρά παιδιά.
Σύμφωνα με το BBC, το πάρτι γινόταν από νεαρούς φοιτητές, γύρω στην ηλικία των 20 ετών.
Στο σημείο έσπευσαν σωστικά συνεργεία της πυροσβεστικής υπηρεσίας, προκειμένου να απεγκλωβίσει τα παιδιά. Ένδεκα από αυτά είχαν ήδη χάσει τη ζωή τους, ένα ακόμη υπέκυψε αργότερα στο νοσοκομείο, και τουλάχιστον 30 νοσηλεύονται, ορισμένα εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση.
Τελευταία ενημέρωση 21:30
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εσείς θα βλέπατε την ταινία «Θα παντρευτώ μια πόρνη για να κάνω οικονομία»;
- «Έντρικ θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης και θα αναλάβει ηγετικό ρόλο»
- Καλοκαίρι στον αέρα: Ακυρώσεις, ελλείψεις καυσίμων και ο εφιάλτης των πανάκριβων διακοπών
- Market Pass: Οι δικαιούχοι, τα ποσά και τα εισοδηματικά κριτήρια
- Ο Γκουαρδιόλα προτίμησε να δει αγώνα Γ’ κατηγορίας αντί τη ματσάρα Παρί – Μπάγερν! – Πώς το εξήγησε
- «Είναι απούσα, δεν δικαιούται να μιλάει» – Πυρά από το δικηγόρο του 89χρονου στην κόρη του



