26

Προσφυγή κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε την Τρίτη και ο ποδοσφαιριστής Παντελής Καφές, μετά την ανάλογη κίνηση του Γιαννάκη Οκκά. Ο βεροιώτης ποδοσφαιριστής και αρχηγός του ΠΑΟΚ, αξιώνει 428 χιλιάδες ευρώ δεδουλευμένα και άλλα 436 χιλιάδες ευρώ που αποτελούν μέρος της μελλοντικής συμβάσεως του με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η προσφυγή του Καφέ θα εκδικαστεί σε διάστημα 15 ημερών περίπου και ο παίκτης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να δικαιωθεί και να καταστεί ελεύθερος καθώς έχει ήδη καταθέσει προ μηνών και άλλη προσφυγή στην ΕΕΟΔΕΠ, που θα λάβει υπ όψιν της το συνολικό ιστορικό.

Υπενθυμίζεται πως ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε με τον ΠΑΟΚ τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις φέτος, αφού στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή στα Γιάννινα κατά του ΠΑΣ, δεν θα παίξει λόγω τιμωρίας, αλλά και λόγω του τραυματισμού του στο τελευταίο λεπτό του πρόσφατου τελικού, με εξάρθρωση ωμοπλάτης, που θα τον κρατήσει εκτός γηπέδων για 20 περίπου μέρες.

Στον ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή ούτε και ο Κόφι Αμπονσά που παρομοίως είναι τραυματίας. Πιθανολογείται πως και για τον Αμπονσά ήταν το τελευταίο παιχνίδι, αφού το συμβόλαιο του Αφρικανού τελειώνει και ο ίδιος συζητάει με την Περούτζια για μετακίνηση στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ