
Η αντεπίθεση της Έβερτον, πέρασε στη 5η θέση της premier league
Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της premier league επέστρεψε η Έβερτον, που νίκησε 2-1 τη Νιούκαστλ στο «Γκούντισον Παρκ», σε ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής.
26
Στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας της premier league επέστρεψε η Έβερτον, που νίκησε 2-1 τη Νιούκαστλ στο «Γκούντισον Παρκ», σε ένα από τα πιο δυνατά παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής.
Ο 17χρονος Γουέιν Ρούνι στο 18 άνοιξε το δρόμο της νίκης για τους γηπεδούχους, που έφτασαν στην τελική επικράτηση με πέναλτι του Ανσγουορθ στο 65 κι ενώ είχε μεσολαβήσει η ισοφάριση από τον Λοράν Ρομπέρ (40).
Όσο για τους «ανθρακωρύχους», μετά τη σημερινή ήττα αποχαιρετούν τις -όποιες- ελπίδες τους για τίτλο και επικεντρώνονται στην εξασφάλιση της τρίτης θέσης. Στόχος που, βάσει προγράμματος, κρίνεται εφικτός για την ομάδα του Σερ Μπόμπι Ρόμπσον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Πληθωρισμός: Η γεωπολιτική νευρικότητα και τα κλειστά Στενά του Ορμούζ ναρκοθετούν την αποκλιμάκωση των τιμών
- Ζίβκοβιτς στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ: «Από το ντέρμπι με την ΑΕΚ μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα»
- Στενά του Ορμούζ: Πώς «δραπέτευσαν» πέντε κρουαζιερόπλοια έπειτα από επτά εβδομάδες
- Πάτρα: Αυτοκτόνησε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο Ακταίο – Σήμερα θα γινόταν η κηδεία της αδελφής του
- Λέικερς – Ρόκετς 107-98: Πρεμιέρα με το… δεξί για τον ΛεΜπρόν και την παρέα του στα playoffs (vids)
- «Ένας αλκοολικός και ένας άχρηστος» – O Όσκαρ Ουάιλντ και ο σκανδαλώδης αδερφός του





