
Σε αναζήτηση παίκτη η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού παραδέχτηκε ο Ομπράντοβιτς
Ο τραυματισμός του Ζούζα μετά την τιμωρία του Μπιούφορντ δεν αφήνει περιθώρια στον παναθηναϊκό για μη πραγματοποίηση μεταγραφής, όπως παραδέχτηκε και ο Ζ.Ομπράντοβιτς που αναζητά έμπειρο παίκτη, μία ημέρα πριν από το ματς με την Ουλκέρ στο Σπόρτιγκ.
26
Ο τραυματισμός του Ζούζα μετά την τιμωρία του Μπιούφορντ δεν αφήνει περιθώρια στον παναθηναϊκό για μη πραγματοποίηση μεταγραφής, όπως παραδέχτηκε και ο Ζ.Ομπράντοβιτς που αναζητά έμπειρο παίκτη, μία ημέρα πριν από το ματς με την Ουλκέρ στο Σπόρτιγκ (Τετάρτη, 19:30).
«Ψάχνουμε για έναν παίκτη που θα είμαστε 200% σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει. Εγώ ποτέ δεν είπε στη διοίκηση ότι θέλω παίκτη, έτσι για να το πω και να ξοδέψουμε χρήματα. Σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο σκεφτόμαστε για τον παίκτη, είμαστε σε διαρκή επαφή με τους μάνατζερ και ψάχνουμε. Οι μάνατζερ κάνουν τη δουλειά τους, κάθε παίκτης θέλει να έρθει στον πρωταθλητή Ευρώπης αλλά εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε κανέναν συμβιβασμό. Αν τυχόν τελικά καταλήξουμε σε κάποιον παίκτη, τότε θα ενημερώσω και τους παίκτες μου και θα τους μιλήσω γι αυτόν» είπε ο Ομπράντοβιτς
Πάντως ο Σέρβος τεχνικός θέλησε να δώσει ένα μήνυμα στους παίκτες του: «Πρέπει να καταλάβουν ότι το κίνητρο που έχουμε είναι ιδιαίτερα υψηλό. Οι παλιοί παίκτες θα πρέπει να εξηγήσουν στους νέους τι σημαίνει μία παρουσία στο φάιναλ-φορ της Εuroleague. Όταν η μπάλα είναι στο έδαφος θα πρέπει να… βουτάμε με το κεφάλι για να την πιάσουμε. Για εμάς δεν θα πρέπει να υπάρχει διεκδικούμενη φάση, σε κάθε τέτοια περίπτωση η μπάλα θα πρέπει να είναι δική μας».
Αναφερόμενος στην απώλεια του Μπιούφορντ και τον τραυματισμό του Ζούζα, τόνισε: «Δεν κλάψαμε ποτέ και ούτε πρόκειται να κλάψουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, στο κάτω – κάτω χάσαμε δύο παίκτες αλλά έχουμε άλλους 11» και προσέθεσε πλέκοντας το εγκώμιο του Φραγκίσκου Αλβέρτη «ο αρχηγός είναι το δεξί μου χέρι».
Όσο για το ματς με την Ουλκέρ δήλωσε: «Μπορεί ο αντίπαλός μας να έχασε τα δύο προηγούμενα παιχνίδια αλλά η ουσία είναι ότι τα πάλεψε μέχρι το τέλος. Κλειδί για τη νίκη είναι η επιθετική άμυνα και η ταχύτητα».
Τέλος όσον αφορά στον τραυματισμό του Ζούζα, την Τρίτη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, που θα τον κρατήσει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περισσότερο από δύο μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πληθωρισμός: Η γεωπολιτική νευρικότητα και τα κλειστά Στενά του Ορμούζ ναρκοθετούν την αποκλιμάκωση των τιμών
- Ζίβκοβιτς στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ: «Από το ντέρμπι με την ΑΕΚ μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα»
- Στενά του Ορμούζ: Πώς «δραπέτευσαν» πέντε κρουαζιερόπλοια έπειτα από επτά εβδομάδες
- Πάτρα: Αυτοκτόνησε ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός στο Ακταίο – Σήμερα θα γινόταν η κηδεία της αδελφής του
- Λέικερς – Ρόκετς 107-98: Πρεμιέρα με το… δεξί για τον ΛεΜπρόν και την παρέα του στα playoffs (vids)
- «Ένας αλκοολικός και ένας άχρηστος» – O Όσκαρ Ουάιλντ και ο σκανδαλώδης αδερφός του





