71

Εκτός από οδυνηρός, ένας τραυματισμός στο γόνατο είναι πάντα και σοβαρός, κάτι που διαπίστωσε την Κυριακή ο Αλεσάντρο ντελ Πιέρο. Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τη Δευτέρα τα ιταλικά ΜΜΕ, ο άσος της Γιουβέντους θα παραμείνει για δύο μήνες εκτός γηπέδων.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο την Κυριακή, λίγο πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή στον αγώνα με την Αταλάντα (1-1). Ο 29χρονος επιθετικός, που τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πασάρει στον Ουρουγουανό Μαρσέλο Ζαλαγιέτα, θα υποβληθεί την Τρίτη σε μαγνητική τομογραφία, οπότε και θα φανεί ακριβώς το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Ντελ Πιέρο θα απουσιάσει σίγουρα από τους δύο αγώνες της Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και από το ντέρμπι με την Ίντερ στις 2 Μαρτίου.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό