
Ποινική δίωξη εις βάρος του Μ.Ψωμιάδη για την «επίσκεψη» στην οικία του Ντ.Νικολαΐδη
Ποινική δίωξη για εξύβριση λόγω και έργω και απειλή άσκησε την Πέμπτη ο εισαγγελέας Αθανάσιος Ψαράκης εις βάρος του Μάκη Ψωμιάδη, μετά τη μελέτη της δικογραφίας για το επεισόδιο που συνέβη στο σπίτι του ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαϊδη, στη Φιλοθέη.
30
Ποινική δίωξη για εξύβριση λόγω και έργω και απειλή άσκησε την Πέμπτη ο εισαγγελέας Αθανάσιος Ψαράκης εις βάρος του Μάκη Ψωμιάδη, μετά τη μελέτη της δικογραφίας για το επεισόδιο που συνέβη στο σπίτι του ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαϊδη, στη Φιλοθέη.
Εν τω μεταξύ, σήμερα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Ντέμη Νικολαΐδη αφού αναμένεται η απόφαση στην αίτηση για τετράμηνη διακοπή συμβολαίου του που κατέθεσε στην ΕΠΑΕ η ΑΕΚ. Εξελίξεις όμως θα υπάρξουν και στο θέμα της προσφυγής του διεθνούς ποδοσφαιριστή κατά της ΠΑΕ.
Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ υποστηρίζει ότι ο διεθνής άσος επέδειξε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, καθώς την τελευταία εβδομάδα απουσίαζε από τις προπονήσεις, ενώ έθεσε εαυτόν εκτός αποστολής για το ματς με τον Πανιώνιο, μετά από το περίφημο πλέον επεισόδιο με τον Μάκη Ψωμιάδη.
Σε περίπτωση που η ΕΠΑΕ αποφασίσει να αναβάλλει την εκδίκαση της προσφυγής Νικολαΐδη κατά της ΑΕΚ, τότε και οι δύο υποθέσεις πρόκειται να εξεταστούν μαζί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Δεν με ενδιαφέρει να μπω σε αντιπαράθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ», λέει ο πάπας Λέων
- LIVE: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός
- Συνελήφθη 51χρονος για την φωτιά στην Ακράτα – Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο
- Επίδομα ανεργίας: Ποιοι θα λαμβάνουν έως 1.375 ευρώ τον μήνα
- Ο Γιαννούλης… σέρβιρε τη νίκη της Άουγκσμπουργκ – Με ήττα ξεκίνησε η Μαρί-Λουίζ Ετά στην Ουνιόν
- LIVE: Τότεναμ – Μπράιτον
