75

Ο Βραζιλιάνος Ζούνιορ και ο Κοσταρικανός Μαρτίνες συμφωνούν μεν ότι έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, αλλά και οι δύο κάνουν λόγο για αμυντικά λάθη των ομάδων τους που είχαν ως αποτέλεσμα να μπουν γκολ και να γίνουν ευκαιρίες.

Ποια η διαφορά; Ο Ζούνιορ είναι από την πλευρά των κερδισμένων αφού η ομάδα του πρώτη και αήττητη συνεχίζει στο δεύτερο γύρο. Ο Μαρτίνες αντίθετα ετοιμάζεται μαζί με τους συμπαίκτες του να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα του.

«Υποφέραμε πολύ στην άμυνα» τόνισε ο Βραζιλιάνος άσος και συνέχισε: «Η Κόστα Ρίκα ήταν πολύ επικίνδυνη ομάδα, έκανε πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να συζητήσουμε μέσα στην εβδομάδα να δούμε τι έγινε, να διακρίνουμε τα λάθη μας και πρέπει να τα διορθώσουμε. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια λάθη».

Όσο για τον Μαρτίνες… «Η Βραζιλία εκμεταλλεύτηκε τα δικά μας λάθη. Κάναμε πολλά και σοβαρά λάθη στην άμυνα. Δυστυχώς, μένουμε εκτός από τη δεύτερη φάση λόγω της διαφοράς τερμάτων και όχι βαθμών. Πονά όταν ο αποκλεισμός έρχεται με αυτόν τον τρόπο. Αλλά, δυστυχώς, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press