75

Αλλαγές σκέφτεται να κάνει ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Κροατίας Μίρκο Γιόζιτς. Οι δύο πρώτοι που φαίνεται να μένουν έξω από τα πλάνα του είναι ο Νταβόρ Σούκερ και ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν γίνει αλλαγή στο πρώτο ματς της Κροατίας για το Μουντιάλ απέναντι στο Μεξικό, όπου μετά πολύ κακή εμφάνιση οι Κροάτες έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο.

Ο ίδιος ο Γιόζιτς υποστήριξε ότι θα επιλέξει ανάμεσα σε 14 ποδοσφαιριστές τους έντεκα που θα ξεκινήσουν στο ματς με την Ιταλία το Σάββατο και ξεκαθάρισε ότι ο Σούκερ και ο Προσινέτσκι δεν είναι μέσα σε αυτή. «Δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να παίξουν κάποιο ρόλο στο παιχνίδι. Αυτό, όμως, θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του αγώνα» τόνισε ο Γιόζιτς αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να τους χρησιμοποιήσει ως αλλαγή αν χρειαστεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ