
Ούτε κουβέντα από τον Ντέμη Νικολαΐδη για το μέλλον του
Λίγες ώρες έπειτα από τη δήλωση του Μάκη Ψωμιάδη για την επουδενί παραχώρηση του Ντέμη Νικολαΐδη ο διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, κατά την τελετή στην οποία τιμήθηκε από εταιρία αθλητικών ειδών.
63
Δεν είχαν περάσει παρά δύο ώρες από την στιγμή κατά την οποία ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Ψωμιάδης, το είχε καταστήσει σαφές: «Ο Ντέμης δεν παραχωρείται». Ο ίδιος ο Νικολαΐδης, αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, στο περιθώριο της εκδήλωσης όπου τιμήθηκε από εταιρία αθλητικών ειδών ως καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής της χρονιάς.
Ο διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ ανέβηκε στο βήμα, παρέλαβε το βραβείο του και αφού ευχαρίστησε τους υπεύθυνους της εταιρίας, αποχώρησε δίχως να απαντήσει σε καμία ερώτηση των παρισταμένων δημοσιογράφων.
Μόνο για το Παγκόσμιο Κύπελλο αρκέστηκε να τονίσει, ότι θα είναι υποστηρικτής της Αργεντινής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης
- Αποκαλυπτική έρευνα για το σχολείο και την κοινωνία – Στην οικογένεια (των άλλων) χρεώνουμε τη νεανική βία
- Κεφαλονιά: Η πιθανότερη αιτία θανάτου της 19χρονης – Τι λέει ο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο Αργοστόλι
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης





