
Τέλος στη συνεργασίας της Παναχαϊκής με τον Αναστόπουλο
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής αποτελεί ο Νίκος Αναστόπουλος. Μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο του αχαϊκού συλλόγου Αρη Λουκόπουλο αποφασίσθηκε η λύση της συνεργασίας τους. Πιθανός αντικαταστάτης του ο Ιταλός Γκουερίνι.
26
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής αποτελεί ο Νίκος Αναστόπουλος. Μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο του αχαϊκού συλλόγου Αρη Λουκόπουλο αποφασίσθηκε η λύση της συνεργασίας τους και η καταβολή αποζημίωσης στον Αναστόπουλο.
Πιθανός διάδοχός του είναι ο Ιταλός Βιντσέντζο Γκουερίνι, 53 ετών, που στο παρελθόν έχει εργασθεί στα τμήματα υποδομής της Φιορεντίνα και επίσης στη Μπρέσια, την Εμπολι, τη Ρετζιάνα, την Πιατσέντζα και τη Νάπολι.
Ο Γκουερίνι ήλθε σήμερα σε επαφή με τον Αρη Λουκόπουλο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί η πρόσληψή του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αεροπορικές: Το σοκ με τα καύσιμα αεροσκαφών λόγω Ιράν επιδεινώνει την κρίση στον κλάδο
- Greek Tourism Faces Uncertainty Amid Geopolitical Tensions
- Παναθηναϊκός: «Μέσα» Ρογκαβόπουλος και Τολιόπουλος ενόψει Έφες
- Τι «μαγειρεύουν» οι Μπίλι Άιλις και Τζέιμς Κάμερον;
- Jaguar: Οι τέσσερις λέξεις του Έλον Μασκ που «τίναξαν στον αέρα» το rebrand αυτοκινητοβιομηχανίας
- Χαλκιδική: Πέθανε ο 84χρονος ανάπηρος που του είχαν κάνει έξωση από το σπίτι του


