
Πήρε τα 2.600 εισιτήρια ο Παναθηναϊκός για το ντέρμπι στο ΣΕΦ
Με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τα 2.600 εισιτήρια που δικαιούται, ολοκληρώθηκε το Σάββατο η σύσκεψη στον ΕΣΑΚΕ, με αντικείμενο τη δεύτερη αναμέτρηση των «αιωνίων» για τους ημιτελικούς των πλέι οφ, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 8 μ.μ.
26
Με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τα 2.600 εισιτήρια που δικαιούται, ολοκληρώθηκε το Σάββατο η σύσκεψη στον ΕΣΑΚΕ, με αντικείμενο τη δεύτερη αναμέτρηση των «αιωνίων» για τους ημιτελικούς των πλέι οφ.
Όπως είναι γνωστό ο αγώνας μεταφέρθηκε και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (20:00), ενώ επίσης στη σημερινή σύσκεψη αποφασίστηκαν τα εξής:
-Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα μπουν από τις θύρες 6,7 8, και 1. Η θύρα 2 θα μείνει κλειστή.
-Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα μπουν από τις θύρες 3 και 4 και η θύρα 5 θα μείνει κλειστή.
-Κενά διαζώματα θα είναι όλα τα πτυσσόμενα, το Ν άνω και κάτω το Ο άνω και κάτω, το Μ το κάτω, το ΑΚ άνω και κάτω, το ΑΙ άνω και κάτω.
-Το σύνολο εισιτηρίων που εκδόθηκαν είναι 14.782 εκ των οποίων τα 2.600 θα διατεθούν στον ΠΑΟ, τα 7.100 στον ΟΣΦΠ και 5.082 θα παραμείνουν στον ΕΣΑΚΕ (νεκρές ζώνες).
-Στον αγωνιστικό χώρο θα υπάρχουν μόνο τα άτομα τα οποία προβλέπει ο Κανονισμός του ΕΣΑΚΕ και τα άτομα που έχουν υπηρεσία.
-Οι θύρες θα ανοίξουν για τους φιλάθλους και των δυο ομάδων 3 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.
-Δεν θα ισχύσουν οι κάρτες ελευθέρας εισόδου.
-Τα εισιτήρια τα οποία έχουν εκδοθεί για τα κενά διαζώματα θα παραδοθούν στον ΕΣΑΚΕ την Δευτέρα 13/5/2002 και ώρα 11:00.
-Οποιοδήποτε από τα παρακάτω αντικείμενα τα οποία θα φέρουν οι φίλαθλοι όπως: βεγγαλικά, κροτίδες, τύμπανα, αναπτήρες κλπ. θα παρακρατούνται κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακροδεξιός βουλευτής της Πολωνίας σήκωσε σημαία του Ισραήλ με σβάστικα στη Βουλή
- BBC: Τι συμβαίνει στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας; – Μασκοφόροι, κυβερνητική αμηχανία και ένα γραπτό ερώτημα
- KKE: Ο Λαζαρίδης πήρε «πτυχίο» στη συγκάλυψη του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ και «μεταπτυχιακό» στον αντικομμουνισμό
- Ακρίβεια: Πάσχα με αύξηση τιμών και χαμηλότερη κατανάλωση – Στο «κυνήγι» των χαμηλότερων τιμών τα νοικοκυριά
- UEFA: Ποδόσφαιρο δισεκατομμυρίων και ανισοτήτων
- Με τον Λανουά δεν είναι η πρώτη φορά





