
Χωρίς τον Μάριο Γκιούρδα η εθνική βόλεϊ στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού 2003
Μετά τον Κώστα Χριστοφιδέλη και ο Μάριος Γκιούρδας δεν θα δώσει το παρών στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2003, που θα διεξαχθούν στη Γαλλία (17-19 Μαΐου). Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
26
Σύμφωνα με την τελική γνωμάτευση του γιατρού των εθνικών ομάδων βόλεϊ, κ. Κωνσταντίνου Δημητρακόπουλου, ο Μάριος Γκιούρδας δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της εθνικής στη Γαλλία, όπου θα διεξαχθούν τα προκριματικά του Ευρωπαίκού πρωταθλήματος 2003.
Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού δεν θα έχει αποθεραπευτεί πλήρως μέχρι τότε και θα πρέπει να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να είναι έτοιμος για τα ματς του World League και του Παγκοσμίου της Αργεντινής τον Οκτώβριο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ακροδεξιός βουλευτής της Πολωνίας σήκωσε σημαία του Ισραήλ με σβάστικα στη Βουλή
- BBC: Τι συμβαίνει στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας; – Μασκοφόροι, κυβερνητική αμηχανία και ένα γραπτό ερώτημα
- KKE: Ο Λαζαρίδης πήρε «πτυχίο» στη συγκάλυψη του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ και «μεταπτυχιακό» στον αντικομμουνισμό
- Ακρίβεια: Πάσχα με αύξηση τιμών και χαμηλότερη κατανάλωση – Στο «κυνήγι» των χαμηλότερων τιμών τα νοικοκυριά
- UEFA: Ποδόσφαιρο δισεκατομμυρίων και ανισοτήτων
- Με τον Λανουά δεν είναι η πρώτη φορά





