26

Η θετική απάντηση σε ερώτηση οπαδού της ΑΕΚ αν υπάρχει πιθανότητα να φύγει από την «Ένωση», αλλά και η σαφέστατη στήριξη παραμονής του Σάντος στους «κιτρινόμαυρους», ήταν τα σημαντικότερα σημεία της επικοινωνίας του Νικολαΐδη με τους οπαδούς της ΑΕΚ σε διαδικτυακή συνέντευξή του στο www.aek.com

Χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος λίγες μόλις ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας -που χαρακτήρισε μία από τις σημαντικότερε στιγμές της καριέρας του- απάντησε οτι «Ναι» υπάρχει πιθανότητα του χρόνου να μην είναι στην ΑΕΚ και «Όχι» στο αν ένα καλό συμβόλαιο και η αγάπη του κόσμου θα ήταν αρκετά να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Για το αν η ενδεχόμενη φυγή του Σάντος είναι πισωγύρισμα για την «Ένωση» είπε: «Θεωρω οτι όταν μια ομάδα μετά από χρόνια βρίσκει έναν προπονητή ο οποίος είναι καλός, σοβαρός, εργατικός, παράγει έργο, δείχνει ότι η ομάδα του βάζει κάποιες βάσεις για τις επόμενες χρονιές,πρέπει να παραμείνει στην ομάδα.

»Η οποιαδήποτε αντικατάστασή του ειναι πισωγύρισμα, οχι γιατί αυτός είναι ο καλύτερος που υπάρχει,αλλά γιατί καθε νέος προπονητής μεχρι να μάθει την ομάδα, να προσαρμοστεί κ.τ.λ κάνει σίγουρα λάθη. Πολύ φυσικό γιατι απλά χρειάζεται χρόνο. Οπότε το χάσιμο χρόνου μοιραία ειναι πισωγύρισμα».

Όσον αφορά τα πρωταθλήματα στα οποία θα ήθελε να παίξει απάντησε με τις παρακάτω επιλογές: Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ