29

Ο Αϊβερσον πάλεψε (29π.), αλλά δεν πέτυχε να αποτρέψει την ήττα των Σίξερς από τους Σέλτικς, που έκαναν το 2-0 στη σειρά και ταξιδεύουν στη «Φίλι» για το τρίτο ματς. Και οι Λέικερς έκαναν ντέρμπι το ματς με το Πόρτλαντ, πριν τελικώς το κερδίσουν.

Στη Βοστόνη, οι Σίξερς έχασαν το ματς μέσα από τα χέρια τους· προηγήθηκαν 81-77 3:21 πριν τη λήξη, αλλά Μπάτι και Πιρς έφεραν το ματς στα ίσια. Ο τελευταίος, με ένα τρίποντο, έδωσε στους Σέλτικς ένα προβάδισμα που δεν έχασαν ως το τελικό 93-85.

Στο Λος Αντζελες, το δίδυμο της νίκης των Λέικερς στον πρώτο αγώνα με τους Μπλέιζερς, έδρασε ξανά: ο Σακίλ (31π., 14ρ.) και ο Μπράιαντ (19π.) οδήγησαν το Λ.Α. σε μία αγχωτική νίκη (103-96), καθώς το Πόρτλαντ πλησίασε στους έξι προτού οι «λιμνάνθρωποι» καθαρίσουν το ματς.

Όλα τα αποτελέσματα (σε παρένθεση, το σκορ της σειράς):

Βοστόνη-Φιλαδέλφεια 93-85 (2-0)
Λέικερς-Πόρτλαντ 103-96 (2-0)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press