
Με το δεξί μπήκε η εθνική νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής
Ζωντανές ελπίδες πρόκρισης στην τελική οκτάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας, έχει η εθνική ομάδα νεανίδων η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλό της στο σύνθετο ομαδικό με 101.427 βαθμούς.
26
Ζωντανές ελπίδες πρόκρισης στην τελική οκτάδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας, έχει η εθνική ομάδα νεανίδων η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλό της στο σύνθετο ομαδικό με 101.427 βαθμούς.
Οι Eλληνίδες αθλήτριες πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κατάφεραν να υπερπηδήσουν όλες τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα και να ανέβουν στην υψηλότερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Αν μάλιστα δεν υπήρχαν ορισμένες πτώσεις η βαθμολογία της ομάδας θα ήταν ανώτερη πάσης πρόβλεψης. Με βάση τα ατομικά αποτελέσματα, η Στεφανί Μπισμπίκου διεκδικεί τη συμμετοχή της στο σύνθετο ατομικό και στα τελικά του δίζυγου.
Η εθνική νεανίδων ήταν πρώτη ανάμεσα σε έξι χώρες, έχοντας συνολικά 101.427 βαθμούς. Η Στεφανί Μπισπίκου (1η στο γκρουπ της στο σύνθετο ατομικό) συγκέντρωσε 35.623 βαθμούς (9.099 – άλμα, 9.162 – ασύμμετροι ζυγοί, 8.687 – δοκός, 8.675 – έδαφος).
Καλή συγκομιδή και από την Σοφία Τσεγκέλη που είχε συνολικά 32.768 βαθμούς (8.643 – άλμα, 7.225 – ασύμμετροι ζυγοί, 8.625 – δοκός, 8.275 – έδαφος). Η Τσεγκέλη πήρε την 4η θέση στο Α γκρουπ στο σύνθετο ατομικό.
Αρκετά πιο κάτω (17η θέση) βρίσκεται η Μαρία Μαστρογιαννοπούλου με 17.924 βαθμούς έχοντας αγωνιστεί σε άλμα (8.949β.) και ασύμμετρους ζυγούς (8.975). Σε ένα όργανο δοκίμασαν τις δυνάμεις τους οι Ελένη Ανδρεάδου και η Μαρία Αποστολίδη. Η πρώτη πήρε την 26η θέση στο Α γκρουπ με 7.612 βαθμούς από τη δοκό, ενώ η Αποστολίδη ήταν 28η με 7.500 στο έδαφος.
Μετά τη λήξη των αγώνων του πρώτου γκρουπ ο προπονητής της εθνικής ομάδας Θωμάς Μακρής δήλωσε: «Αυτή η πρώτη θέση μας βάζει μέσα στους στόχους μας, είναι η υποδομή για να μπούμε στην τελική οχτάδα, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια. Από αυτά τα κορίτσια περιμένουμε πολλά αφού θα δώσουν και το παρών στην Ολυμπιάδα του 2004›.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Spotify: Η αναβάθμιση στις λίστες αναπαραγωγής – Μια νέα λειτουργία για τους χρήστες
- Γιορτή σήμερα 15 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν 0-2: Σούπερ Ντεμπελέ και μεγάλη πρόκριση για τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)
- Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-2: Οι γηπεδούχοι άντεξαν «με νύχια και με δόντια» και προκρίθηκαν στην 4άδα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]



