
Επέστρεψε στις προπονήσεις της ΑΕΚ ο Κασάπης
Ευχάριστα νέα για τον Φ.Σάντος επεφύλασσε η προπόνηση της Πέμπτης για την ΑΕΚ, καθώς ο Μιχάλης Κασάπης γυμνάσθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον οπίσθιο μηριαίο την ημέρα, κατά την οποία απουσίάζαν οι «κιτρινόμαροι» διεθνείς.
26
Ευχάριστα νέα για τον Φερνάντο Σάντος επεφύλασσε η προπόνηση της Πέμπτης για την ΑΕΚ, καθώς ο Μιχάλης Κασάπης γυμνάσθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στον οπίσθιο μηριαίο την ημέρα.
Αυτό σημαίνει ότι ο διεθνής αμυντικός τίθεται στην διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, αντίθετα με τους Μιλέν Πετκοφ και Γιώργο Πάσιο, που και σήμερα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Η σημερινή προπόνηση έγινε χωρίς τους διεθνείς Νικολαΐδη, Ζαγοράκη, Λάκη και Τσάρτα, που αύριο θα ενισχύσουν την εθνική στο φιλικό με το Βέλγιο, καθώς και τον Κάρλος Γκαμάρα, που βρίσκεται στο Λονδίνο για το σημερινό φιλικό με της Παραγουάης με την Νιγηρία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- BBC: Τι συμβαίνει στα χερσαία σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας; – Μασκοφόροι, κυβερνητική αμηχανία και ένα γραπτό ερώτημα
- KKE: Ο Λαζαρίδης πήρε «πτυχίο» στη συγκάλυψη του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ και «μεταπτυχιακό» στον αντικομμουνισμό
- Ακρίβεια: Πάσχα με αύξηση τιμών και χαμηλότερη κατανάλωση – Στο «κυνήγι» των χαμηλότερων τιμών τα νοικοκυριά
- UEFA: Ποδόσφαιρο δισεκατομμυρίων και ανισοτήτων
- Με τον Λανουά δεν είναι η πρώτη φορά
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι – Τι ισχυρίζονται οι τρεις συλληφθέντες





