25

Οι ανακατατάξεις στους πάγκους των ελληνικών ομάδων ποδοσφαίρου συνεχίζονται. Έτσι, τη Δευτέρα υπέβαλε την παραίτησή του ο Σπύρος Λιβαθηνός από την Παναχαϊκή. Αφορμή για την απόφασή του στάθηκε η χθεσινή ήττα της ομάδας από το Αιγάλεω.


«Αλλα είχαμε πει με τη διοίκηση της ομάδας όταν ανέλαβα την ομάδα και άλλα έγιναν. Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις δεν μπορούσα να συνεχίσω στην ομάδα. Είχα εντοπίσει τα προβλήματα, ζήτησα τις λύσεις του, αλλά δεν έγινε τίποτα» τόνισε ο κ. Λιβαθηνός.


Έτσι, μετά τη παραίτηση του καταξιωμένου προπονητή, η διοίκηση της αχαϊκής ομάδας άρχισε να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, «φαβορί» να αναλάβει τις τύχες της ομάδας είναι ο Νίκος Αναστόπουλος.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ